DefShop kokemuksia

Tässä artikkelissa kokemuksia DefShop-nimisestä vaateverkkokaupasta ja esittely miten kauppa toimii.

DefShop on Berliinistä, Saksasta operoiva verkkokauppa, joka keskittyy rentoon katumuotiin ja etenkin merkkituotteiden myyntiin. Valikoimassa on vaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja – niin miehille kuin naisillekin.

Valikoimassa on runsaasti esim. Niken ja Adidaksen tuotteita. Tyyliltään siellä on paljon hiphop-tyylisiä ja urheilullisia vapaa-ajan vaatteita. Myös runsas valikoima vanhoja kunnon Jenkki-urheilujoukkueiden lippiksiä.

Onko DefShop luotettava?

Lyhyesti sanottuna, kyllä on.

Jos ulkomailta tilaaminen ”jännittää”, on DefShop yksi turvallisimpia kauppoja tilata, syystä että:

Se on täysin ”suomalainen” verkkokauppa, eli sieltä löytyy ihan suomenkielinen asiakaspalvelu (Facebookin kautta) ja markkinointiosasto. Kauppa on siis täysin optimoitu Suomen markkinoille.

[Edittiä vuodelle 2018: asi

DefShop & palautus, toimitusaika, maksutavat jne.

Toimituskulut ovat kiinteät 7,11 € (yli 100 € tilauksiin ilmainen)

Toimitus: DefShopin tilaukset Suomeen toimittaa Bring, joka puolestaan tuo tilaukset asiakkaan valitsemaan Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat siis itse päättää tilausvaiheessa, mihin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin haluat pakettisi toimitettavan.

Maksutapoja on runsaasti ja sieltä löytyy kaikki mitä suomalainen asiakas voi kaivata; verkkopankkimaksut, luottokortit, Klarna (myös laskulla) ja PayPal.

Palautus: paketin mukana tulee jo ohjeet mahdolliseen palatukseen ja palautus on aina ilmainen. Saat ilmaiset toimituskulut palautukselle, kun lataat DefShopin sivulta tai pyydät heidän asiakaspalvelultaan pakettikortin, joka liimataan palautuslaatikon päälle.

 

Halvin hinta -takuu: DefShop tarjoaa halvimman hinnan takuuta (mikäli löydät muusta verkkokaupasta saman tuotteen halvemmalla poislukien eBay, Amazon ja muut kauppa-alustat), eli he mätchäävät hinnan ja antavat lisäksi vielä 10% alennuksen. Tässä siis tarjoushaukoille yksi mahdollisuus säästöön.

Roinasen toimituksen kokemukset DefShopista

DefShop selviytyi testiostoksestamme (lähes) moitteetta.

Miinukset ensin:

  • Asiakkaan pitää rekisteröityä palveluun (tämä tosin hoituu nopeasti kassasivulla)
  • Ei kannustinta ilmaisiin postikuluihin (kiinteät postimaksut Suomeen, 8,55 €, oli tilaukseen suuruus mikä tahansa). Tosin n. viikko ostoksen jälkeen tuli sähköpostiin tarjous ilmaisista postikuluista yli 60 € tilaukseen (voimassa vain 3 päivää).

[Päivitys 02/2018]: yllä olevat miinukset eivät enää päde – enää ei pidä rekisteröityä ja nykyään yli 100 € tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.

Tästä tykkäsimme:

Runsas valikoima urheiluhenkistä katumuotia: lenkkareita, lippiksiä, t-paitoja, huppareita jne.

Sivusto on selkeä ja toimiva.

24h diilit -osastolla hyviä tarjouksia, lisäksi outlet-osiossa lisää tarjouksia.

Nopeaa toimintaa; tilaus tehtiin puolen yön jälkeen ja vahvistus paketin lähettämisestä tuli noin 10 tunnin kuluttua seuraavana aamupäivänä.

Asiallisesti pakattu paketti. Kerrottakoon tähän väliin huonompi esimerkki: eBaysta tilatessa (brittiläiseltä, isolta myyjältä) on joskus tullut lippis pelkässä muovipussissa, jonka seurauksena se oli tietenkin litistynyt kuljetuksen aikana ja saanut pysyvät taitokset/rypyt osakseen. Eli DefShopille pisteet hyvästä paketoinnista.

Kommunikointi oli myös DefShopissa selkeää (tilaus- ja lähetysvahvistukset).

Varsin mielenkiintoinen ja saksalaisella tehokkuudella toimiva vaateverkkokauppa tämä DefShop. Asiakaspalvelu ja palautusasiat on testaamatta, mutta googlailumme perusteella kenelläkään ei vaikuta olleen ihmeempiä ongelmia tämän myymälän kanssa, joten eiköhän siellä nämäkin osa-alueet toimi myös käytännössä.

Entä millaisia kokemuksia sinulla on DefShopista? Paa kommenttia alle.

Ja lue seuraavaksi esimerkiksi nämä:

3 KOMMENTIT

  1. Yritin palauttaa ei suomenkielistä puhelinpalvelua eikä nettissä toimi sähköpostipalvelu saadakseni palautustarran…en muutenkaan ymmärrä miksi tarra ei ole tilauksen yhteydessä…liekö tarkoitus tehdä palautus suorastaan mahdottomaksi.

  2. Tosi vaikeaksi on palautus tehty. Minulla ei itsellä tulostinta ja palautuslapun sai vaan heidän omilta sivuilta tulostamalla. Lisäksi laskutettu ja myös Klarnalle laitettu lasku kaksista kengistä, vaikka yhdet vain sain paketissa ja nekin jouduin palauttamaan. Ensimmäinen ja viimeinen tilaus, jonka tästä firmasta tein.

  3. Tilasin tuotteet 3 viikkoa sitten ja pelkässä käsittelyssä kesti viikko tänään tuli viesti että paketti on vahingoittunut ja sitä ei toimiteta. Rahat palautetaan takaisin tilille parissa pankkipäivässä. Eli en suosittele kenellekkään tilaamaan yhtään mitään tästä puljusta. Nähtäväksi jää tuleeko tilille edes maksamiani rahoja vai kestääkö siinäkin toiset 3 viikkoa.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here