The Grand Tour polkaistu käyntiin – näin voit katsoa sitä Suomessa

Kun Jeremy Clarkson stressipäissään hakkasi BBC:n tuottajan, tuli vanha kunnon Top Gear päätökseensä.

”Uusi Top Gear”, eli The Grand Tour puolestaan alkoi Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa nyt 18.11.2016.

Clarksonilla, Hammondilla ja Maylla on diili 3 tuotantokaudesta á 12 jaksoa. Ensimmäisellä kaudella he kiertävät maapalloa kuvaamassa sarjaa eri kohteissa. Ohjelmaa kuvataan mm. Amerikassa, Etelä-Afrikassa, Dubaissa ja Suomessa!

Ensimmäiset arviot uudesta Grand Tourista olivat aika helkkarin hyviä. Eikä ihme. Vanha, kankea ja konservatiivinen BBC on aina ollut tiukkapipoisesti närkästynyt Clarksonin kommenteista siinä missä Amazon on uuden koulukunnan yrityksenä antanut kavereille vapaat kädet sarjan tekemiseen.

Nyt kun fanit ovat sekaisin ja kaikki haluavat nähdä Grand Tourin, ongelmaksi muodostuu se, että sarja näkyy aluksi vain USA:ssa, Briteissä, Saksassa ja Japanissa. (Ei enää, juttua päivitetty ja ohjeet lopussa, jolla saat Grand Tourin pyörimään laitteessasi jo tänä iltana)

Amazon kuitenkin tuli nopeasti järkiinsä ja aikoo laittaa ohjelman jakoon myös muualla maailmassa. Tässä herrojen itsensä ilmoittamana tämä asia:

Eli hienoja uutisia suomalaisille The Grand Tour faneille.

 

The Grand Tourin katsominen Suomessa NYT

Juttua päivitetty:

Perjantai ja viikonloppu on pelastettu:

Enää ei tarvitse kikkailla VPN-palvelujen kanssa muuttaaksesi IP-osoitetta jonkin Amazon-maan mukaiseksi:

Amazon USA on reagoinut yleisön suureen mielenkiintoon nopeasti ja tarjoaa kaikille, maasta ja IP-osoitteesta riippumatta mahdollisuutta rekisteröityä ja kokeilla Amazon Prime Videota ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Eli suuntaa Amazon.comiin, kirjaudu sisään tai luo tunnus, ja ota Primen 30 päivän kokeilu käyttöön. Sinun pitää syöttää maksukorttisi tiedot (esim. Visa Electron tai luottokortti), koska palvelu alkaa veloittamaan sinua, mikäli et jäsenyyttä peruuta 30 päivän jälkeen.

Eli muista vain perua hyvissä ajoin, jos et halua palvelusta maksaa mitään. Eikä tuo about kymppi kuussa nyt niin paha ole, jos se sattuu jäämään tai unohtumaan päälle.

Jos olet joskus jo käyttänyt oman Prime-kokeilusi, pitäisi homman toimia, jos vain rekisteröidyt uudella sähköpostiosoitteella.

Amazonista puheen ollen, lue myös artikkelimme Amazonista tilaamiseen.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here