Treenivaatteet netistä: 7 urheiluvaatteita myyvää nettikauppaa meiltä ja ulkomailta

Pitäisikö saada uutta treenivaatetta salille tai muihin urheiluharrasteisiin?

Listasimme 7 verkkokauppaa, josta voi tilata urheiluvaatteet netistä – ulkomailta ja kotimaasta.

Usein esimerkiksi Niken tai Adidaksen vaatteet ja kengät ovat aika kovan hintaisia paikallisissa urheiluliikkeissä. Jos koot ovat tuttuja, saa ne kätevästi tilattua halvalla myös ulkomailta.

Tässä 7 hyvää verkkokauppaa, josta saat treenivaatteet (eivät ole missään parhausjärjestyksessä):

1. Stadium – tilaa kotiin tai myymälään

Stadium.fi on sulavasti toimiva verkkokauppa, josta voi nähdä tuotteen varastotilanteen verkkokaupan lisäksi myös kaikista Suomen fyysisistä myymälöistä. Valikoimassa on runsaasti merkkituotteita kuin myös esim. SOC:n edullisia, mutta hyviä tuotteita!

 • Ilmaiset postikulut yli 50 € tilauksille (muutoin 6,90 € per tilaus) – lähetystapa Postnord
 • Kotiinkuljetus 14,90 € per tilaus ja myymälään tilaaminen 0 €.
 • Palautusoikeus hämmentävän pitkä – 365 päivää! (kunhan tuote on käyttämätön)

 

2. Sportamore.fi – ilmaiset postikulut + palautukset!

Sportamore on yksi Suomen suosituimpia urheiluvaatteita myyviä verkkokauppoja. Löydät sieltä runsaasti merkkituotteita hyvään hintaan. Vaatteet toimitetaan Ruotsista, mutta Sportamore tarjoaa silti ilmaiset toimituskulut ja palautukset! Maksu onnistuu myös laskulla (Klarna).

Tutustu Sportamoren urheiluvaatevalikoimaan: miehet / naiset

Sportamorella on myös erillinen Outlet-verkkokauppa, jossa myydään poistotuotteita ja muita edullisia tuotteita. Näiden tuotteiden kohdalla joudut tosin maksamaan postikuluista (ja mahdollisista palautuksista) 3,90 € per suunta.

 

3. Sportsdirect – urheiluvaatteet edullisesti Englannista

Englantilainen Sportsdirect myy törkyhalpoja vapaa-ajan-, treeni- ja urheiluvaatteita. Myös jalkapallofaneille/harrastajille löytyy runsaasti pelipaitoja ja muuta futis-henkistä tavaraa.

Kauppaa ei ole täysin optimoitu Suomen markkinoille, eli ilmaisia palautuksia ei ole tarjolla. Voit kyllä omaan piikkiin lähettää tavarat takaisin, mutta Suomen postin hinnoilla se on usein melko kannattamatonta puuhaa.

Tässä Sportsdirect tiivistettynä:

 • Toimituskulut Suomeen alkaen 9,98 € – esimerkiksi 9 vaatekappaleen (huppareita + paitoja) ostoskorille postimaksuksi kertyi 14,99 €
 • Palautusoikeus 14 päivää (omaan piikkiin palautuspostimaksut)
 • Maksu esimerkiksi luottokortilla, Visa Electronilla tai PayPallla

 

4. M and M Direct – isoja brändejä pieneen hintaan (Englanti)

Näin käy paikan slogan, eli tämä englantilainen nettikauppa myy tunnettujen brändien tuotteita todella edulliseen hintaan, eli runsaasti Adidasta, Nikeä, Conversea jne. Ja kuten todettua, näitä merkkituotteita, kenkiäkin, on helppo tilata netistä mikäli koot ovat tuttuja!

M and M Directistä löytyy vapaa-ajan vaatteita kuin myös urheiluvaatteita. Tässä tärkeimmät tiedot:

 • Postimaksut Suomeen 6,99 £ (n. 8 €) per tilaus (yli 75 £ tilauksiin ilmainen postitus)
 • 28 päivän palautusoikeus (itse maksettava palautus)
 • Maksutapoina Visa, Visa Debit, Mastercard ja Maestro -kortit

 

5. Mass.fi – lisäravinteet ja treenivaatteet salitreenaajille

Mass.fi:ssä on tarjolla nimenomaan salitreenaajille ja bodareille suunnattuja vaatteita – niin naisille kuin miehillekin. Esimerkiksi suositut Better Bodies -vaatteet löydät tästä suomalaisesta verkkokaupasta. Samaan pakettiin saa kätevästi myös lisäravinteet, joten palan kasvaminen on taattua.

 • Ilmaiset postikulut yli 50 € tilauksiin, muutoin 5 € per tilaus

 

6. Amazon – valtavasti myös treenivaatteita

Jos Amazonin käyttö on tuttua, löydät sieltä myös edulliset treenivaatteet. Tuotteet lähetetään ulkomailta: joko Saksasta (Amazon.de) tai Englannista (Amazon.co.uk) – nämä siis ne suomalaisille suosituimmat paikat tilata (molempia sivustoja voi selata englanninkielisenä).

Saksan Amazonista saat ilmaiset postikulut yli 39 € tilauksiin, mikäli tuotteen lähettää itse Amazon. Katso tästä Saksan Amazonin urheiluvaatevalikoimaa.

Lue tarkemmin aiheesta Amazon-oppaastamme.

 

7. AliExpress – Kiinasta treenivaatteet halvalla

AliExpressistä vaatteita ostaessa voi laatu olla mitä tahansa. Eli ei kannata yhtä suurin odotuksin shoppailla täällä, kuin yllä olevissa, eurooppalaiset laatustandardit täyttävissä verkkokaupoissa.

Yli 22 € arvoiset tilaukset saattavat jäädä tulliin, jolloin lisäksi tulee maksettavaksi ALV. Mutta urheilu- ja salitreenivaatetarjontaa on runsaasti alle 22 euron hintaluokassa. Esimerkiksi miehille löytyy t-paitoja ja hihattomia alkaen 4 € (sisältäen postikulut Kiinasta Suomeen). Eli halvalla pääsee kokeilemaan tuleeko sieltä shittiä vai ihan käyttökelpoista tavaraa.

Vaatteet ovat siis halpoja ja lähes kaikkiin tuotteisiin saa ilmaiset toimituskulut.

Ja lue aiheesta lisää AliExpress-oppaastamme!

1 KOMMENTTI

 1. Kiinasta ei kannata tilata treeni/juoksuhousuja, saat läpinäkyviä sukkahousuja/legginssejä bulkkiprintillä. Näin ainakin tuotekuvauksia lukiessa käy ilmi. Jos siis vitosella luvataan kompressiotrikoita, valoja päälle ihmiset!;)

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here