Pumppimaisteri on uusi puhelinkoppi

Pumppimaisteri

Lihakset ovat tänä päivänä IN ja hauista pitäisi olla yhtenään jännittämässä. Mutta kuinka ylläpitää pumppia salin ulkopuolella?

Ratkaisu tähän ongelmaan on PUMP MSTR eli suomalaisittain Pumppimaisteri. 

Tuntuuko sinusta, että näytät treenin jälkeen pukukopin peilin edessä Bull Mentulalta, mutta heti kotiin päästyäsi pumppi on mennyttä?

Miten tuon salilla saavutetun lihaspumpin saisi siirrettyä jokapäiväiseen elämään ja varsinkin sinne viikonlopun baarireissuille?

Ennen vanhaan meillä oli puhelinkoppeja palveluksessamme ympäri kaupunkia, kun tuli pikaista kommunikaation tarvetta tai muuten vain piti päästä rikkomaan paikkoja.

Puhelinkoppien poistuttua, tulevaisuudessa jokaista kadunkulmaa voisi koristaa pumppiasema, jossa voisi ottaa pikaisen lihaspumpin päälle ennen treffeille, biitsille tai kehonrakentajien kokoontumisajoihin menoa.

Pumppimaisterin 4 eri versiota

Jotta lihaspumppia voidaan ylläpitää kaikissa mahdollisissa tilanteissa, on Pumppimaisterista kehitteillä neljää eri mallia:

1. Kotiin

Yllätä tyttö-/poikaystäväsi, miehesi tai vaimosi, tällä design-huonekalulla. Pumppimaisteri olohuoneen nurkassa ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös motivoi sinua ottamaan pumpin milloin tahansa.

Pumppimaisteri kotiin

 

2. Työpaikalle

Yritykset ja toimistotyötä tekevät huomio. Istuminen on ihmiselle täyttä myrkkyä, joten työpäivän aikana on hyvä liikkua ja laittaa veri kiertämään.

Kun haet kahvia, ota samalla pumppi päälle. Saat kropan hereille ja luovuuden käynnistymään. Pumppimaisteri työpaikalla lisää työtehoa sekä edesauttaa terveyttä.

 

3. Kadunkulmat

Kuten todettua, Pumppimaisteri on uusi puhelinkoppi. Joskus on vain pakko saada pumppi päälle ja tällöin julkisille paikoille sijoitetut Pumppimaisterit pelastavat sinut hädässä.

Katu-mallista tehdään erittäin kestävä, joka kestää myös väkivaltaa ja vandalismia.

 

4. Baarit ja yöelämä

Yöelämään ja varsinkin seuranhakuun lähdettäessä on tärkeää olla paras versio itsestään. Hanki suonet paukkuva pumppi päälle baarin narikassa, niin maksimoit mahdollisuutesi löytää seuraa tai muuten vain saada hyväksyviä katseita muilta salipettereiltä.

Oikeesti, tää räjähtää globaalisti.
Suutu jo
Pumppimaisteri on tällä hetkellä prototyyppiasteella, mutta tulevaisuudessa tullet löytämään sen jokaisesta hyvinvarustellusta huonekalu- ja kodintarvikeliikkeestä.

Sen voi tilata juuri sinua motivoivalla kannustustekstillä ja tulevaisuudessa se kenties digitalisoituu – syntyy äly-Pumppimaisteri. Se osaa lukea fiilistäsi ja vireystilaasi sekä tarpeen tullen huutaa juuri oikeat solvaukset tai kannustukset, että suoritat päivän käsipainojumpan.

Haluatko auttaa Pumppimaisterin taivalta suunnittelupöydältä kohti jokaista työpaikkaa, kadunkulmaa ja baaria? Kerro tästä ideasta eteenpäin ja levitä lihaspumpin ilosanomaa!

Pumppimaisteri – lihaspumppisi ja terveytesi asialla.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here