Hipsteri

Saimme haastatteluun turkulaisen kehonrakentajan, Jori ”Bull” Mäntylän. Päädyimme pelkän kehonrakennuksen sijaan puhumaan ihan muista asioista.

Hipsterismi on ollut viime vuosina yhä vahvemmin läsnä joka puolella. Halusimme tutkailla aihetta ottaen mukaan hieman perinteisemmän suomalaisen miehen mielipiteen.

Eli, katsotaan mitä kaikkien aiheiden kommentaattorilla, Bull Mäntylällä on sanottavaa aiheesta:

Kiitos Bull kun saavuit haastatteluun, mennään suoraan asiaan, eli mitä mieltä olet hipstereistä?

Eipä kestä. Luulin, että puhuisimme kehonrakennuksesta, mutta ihan miten vaan. Siis hip.. mitä? Onko ne niitä hippejä? Niitä takkutukkaisia pilvenpolttelijoita?

Ei ei, hipit ovat ihan omaa ryhmittymäänsä. Hipsterit sen sijaan ovat näitä boheemeja kaupunkilaisia, jotka periaatteessa haluavat olla erilaisia kuin muut, mutta päätyvät olemaan 1:1 kopioita muiden hipsterikollegoidensa kanssa.

Ai, ne on niitä vintage-pellejä.. olenkin ihmetellyt salin vieressä olevaa uutta kahvilaa, joissa juomat tulee jostain perkeleen kukkaruukusta normaalin kupin sijaan. Eivätkö he aja niillä yksivaihteisilla polkupyörilläkin?

Kyllä vain, juuri heistä on kyse. Hipsteriyteen kuuluvat fiksipyörät, vaihtoehtoinen eli yleensä huono musiikki ja leffat, craft beer, kaikenlainen bio- ja vegaaniruoka sekä tietenkin miesten kohdalla parran kasvattaminen ja muu äijäily..

Mitä tarkoitat äijäilyllä? Eihän nämä pellet edes käy salilla. Tarkennapas sanomisiasi toimittajapojankloppi.

Siis, joillakin hipstereillä on tapana muokata omaa ulkonäköään jonkin teeman mukaan, esim. metsuriksi tai muuksi katu-uskottavaksi äijähahmoksi.

Eli ulkonäkö on kuin bodarin kaltaisilla kovilla äijillä, mutta todellisuudessa näpräillään jotain erikoiskahveja, häiritään kahvilan työntekijöitä ”onks tää vegaanista?” -kysymyksillä ja käydään töissä media-alalla? Ei jumalauta, alan pikku hiljaa menettää haluani elää tässä nykymaailmassa.

Mainitsit yksivaihteiset polkupyörät, eli fiksipyörät. Mitä olet mieltä hipsterityylisuunnan polkupyöristä? Ajatko itse pyörällä?

En ymmärrä miksi he ajavat yksivaihteisella, kun samalla rahalla saa pirusti enemmänkin vaihteita. Ja näissä käyräsarvipyörissä ei edes ole lokasuojia. Aina ovat perse märkänä kun vähänkään tulee vettä taivaalta. En todellakaan aja pyörällä. Ainoat cardiot hoidan salilla ja muuten siirryn paikasta toiseen vähintään V8-moottorin omaavalla autolla.

Mites tämä ruokapuoli. Teilläkin fitness-alalla ruoka on tärkeässä roolissa. Mitä olet mieltä tästä nykyajan vegaanibuumista?

Eikös se ole ihan vain muoti-ilmiö? Eli aletaan siinä hipsteripäissään syömään jotain herneitä, ihan vain sen takia, että voidaan olla erilaisia ja päästään julistamaan asiaa sosiaalisessa mediassa, kahviloissa/ravintoloissa ja tuttavilla kyläillessä.

Vegaanin aloituspakkaus
Visuaaalinen esitys hipsteri-vegaanin elämästä.

Kysyn aina näiltä vegaaneilta, että mistä perkeleestä te saatte proteiinia? Suoraan sanottuna sairaan oloista touhua. Nyt oikeasti rupeaa kiehumaan sen verran, että on pakko lähteä rahkalle ja siitä sitten kohti iltatreenejä. Ei jaksa puhua tästä pelleilystä enää. Näkemiin.

Kiitos Bull, pahoittelut hermoja kiristäneestä aiheesta ja hyviä treenejä!

Joo, moro.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here