Fuckboy

Tässä artikkelissa sukelletaan ihmissuhteiden ihmeelliseen maailmaan ja termiin nimeltään fuckboy (joka saattaa kirjoitusasultaan kulkea myös nimellä fakboi).

Eli, mikä on fuckboy?

Ensinnäkin, urbaani sanakirja toteaa asiasta lyhyesti seuraavaa:

Mikä fuckboy?
Kuvakaappaus: urbaanisanakirja.com

Koska tällaista kaveria voi olla vaikea heti tunnistaa, listasimme muutamia tuntomerkkejä, joista tunnistat hänet:

1. Hän pukeutuu näin

Fuckboyn pukeutumiseen on vaikeaa antaa yhtä oikeaa vastausta. Pääasiassa se on kuitenkin huomattavasti räikeämpää ja coolimpaa kuin keskivertosuomalaismiehen pukeutuminen. Tässä toimii yleensä oma intuitio; tunnistat kyllä fuckboyn kun hänet näet.

2. Hän ottaa huomattavasti enemmän selfieitä kuin keskivertoheteromies

Fuckboy on yleensä hyvännäköinen ja tietää tämän myös itse. Selfieitä otetaan runsaasti ja niitä jaetaan eri some-kanavissa kuten Instagramissa ja Snapchatissa.

Jos mies ottaa selfieihin erilaisia ankkailmeitä ja sormimerkkejä tottuneella otteella, olet mahdollisesti fak boin kanssa tekemisissä.

3. Hän lähettää tai pyytää paljastavia kuvia

Fuckboy joko lähettää naisille kuvia joko elimestään, tai vähintään vatsalihaksistaan. Jos näet Tinder-profiilin paidattomasta kaverista, on se lähes varma merkki tunnistaa pelimies. Hän ei myöskään epäröi pyytää naiselta paljastavia kuvia tutustumisen alkumetreillä.

4. Hän vetelee juuri oikeista naruista naisten kanssa

Oikea pelimies osaa vedellä juuri oikeista naruista naisten kanssa. Hän on sopivasti hurmaava ensialkuun ja sen jälkeen sopivasti välinpitämätön ja röyhkeä, jotta nainen saadaan jahtaamaan häntä.

Mikäli perstuntuma kertoo ja aistii, että deittailu hänen kanssaan on jotain outoa peliä, olet lähes varmuudella tekemisissä fakboin kanssa.

5. Fuckboy elää älypuhelimessaan.. mutta ei vastaa viesteihisi

Jokaisen fuckboyn elämä pyörii älypuhelimessa. Viestejä tulee ja lähtee joka suuntaan, kuvia ja videoita jaetaan ja katsotaan jatkuvasti. Jos hän on niin kiinni puhelimessaan, miksi ihmeessä hän ei vastaa viesteihin? Tänä päivänä on helppo ”ghostata” treffikumppani, eli jättää vain vastaamatta, kun kiinnostus lakkaa. Ghostaaminen on fuckboylle arkipäivää.

6. Hän suostuu vain netflix & chill -treffeille

Mikäli nainen haluaa jotain syvällisempää tästä alkaneesta säädöstä ja haluaisi ns. normaaleille treffeille ihmisten ilmoille, ei se yleensä käy fuckboylle. Hän mieluummin sopii treffit jomman kumman kotiin ns. Netflix & chill -henkisille treffeille. Eli treffeille suostutaan vain, mikäli ne johtavat petipainiin.

7. Hän ei esittele naista perheelleen tai kavereilleen

Jos tapailet fuckboyta, saatat aistia, että tämä ei halua esitellä sinua perheelleen, ystävilleen tai pahimmassa tapauksessa, ei halua tavata sinua yleisillä paikoilla (viitaten kohtaan 6). Fuckboysta ei ole parisuhteeseen, joten hän ei halua viedä tapailua näin pitkälle, että esittelisi sinua läheisilleen.

Lopuksi: vaikka hänet kuinka tunnistaa, nainen ei voi vastustaa fuckboyta

On jopa tutkimuksin todistettu, että naiset rakastuvat renttuihin, eli juurikin tällaisiin pelimiehiin.

Eli mikäli nainen tunnistaa yllä olevista merkeistä fuckboyn, on lähes varmaa, että hän silti haluaa yrittää ”parantaa” hänet – olla se nainen, joka hänet viimein kesyttää. Fuckboy tarjoaa vaaraa, ja on hieman ”viallinen”, joka pitää korjata. Nainen (tai ihminen ylipäätään) haluaa yleensä sen, mitä ei voi saada, joten on ymmärrettävää, että hän haikailee tällaisen ihmisen perään.

Mutta:

Jos olet sinkku ja et halua joutua fuckpoikien kanssa tekemisiin, lopeta Tinderin käyttö ja katso toverimme Treffimaisterin listaamat Suomen TOP 10 parhaat treffipalstat ja aloita seuranhaku sitä kautta.

Ja loppukevennyksenä vielä video, mikäli olet poika/mies ja suunnittelet fakboin uraa:

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here