Bonusway kokemuksia & arvostelu: tiedä nämä 5 asiaa

Tästä artikkelista löydät Bonusway kokemuksia ja tietoutta mistä tässä agressiivisesti mainostavassa palvelussa on oikein kyse.

Bonusway tunnetaan ainakin parista eri asiasta:

 1. Heidän erittäin huonoista tv-mainoksistaan
 2. Itse palvelusta eli ikään kuin virtuaalisesta ”bonuskortista”.

Tarkoittaen sitä, että kun teet ostoksia netissä, tulet kerryttäneeksi itsellesi bonusta – tässä tapauksessa se ei tarkoita mitään pilipali-plus-pisteitä vaan ihan oikeaa rahaa.

1. Bonusway yrityksenä – huijaus vai ei?

Moni näppäilee Googleen ”bonusway huijaus” ilmeisestikin epäluuloisena, että onko tämä nyt jotain kusetusta.

Siis, joku firma jakaa ilmaista rahaa tekemistäsi ostoksista? Ja vielä ne cringe-kohtauksia aiheuttavat tv-mainokset päälle, niin voiko tähän hommaan nyt luottaa vai ei?

Kyllä voi. Ei se auta kuin antaa anteeksi mainostoimistolle noista mainoksista ja katsoa palvelun hyviä puolia.

Bonuswayta pyörittää iso suomalainen yritys, nimeltään Suomen Ostohyvitys Oy, joka on kovaa vauhtia laajenemassa myös maailmalle. He pyörittävät samaa palvelua tiettävästi jo 15 eri maassa.

Eli kyseessä on iso ja luotettava suomalainen yritys, joka tuo myös rahaa ulkomailta Suomeen kansainvälistyneen yritystoimintansa myötä = lisää työpaikkoja ja lisää verotuloja.👍

 

2. Liittyminen Bonuswayhyn (tapahtuu alle minuutissa)

Palveluun liittyminen on mukavan helppoa:

bonusway huijaus
Kuvakaappaus liittymissivulta

Eli klikkaa itsesi Bonusway.fi:hin.

Anna sähköpostiosoitteesi tai kirjaudu Facebook-tunnuksilla ja Bonusway-tilisi on avattu. Ei tarvitse tässä vaiheessa antaa mitään muita tietoja.

Sähköpostitse kun rekisteröityy, pitää omasta sähköpostista käydä vahvistamassa liittyminen ja sen jälkeen vain keksiä itselleen salasana.

Eli jos olet juuri nyt ostamaisillasi jotain netistä, saat n. 1 minuutissa Bonusway-tilin tulille ilman sen suurempaa säätämistä.

 

3. Näin se toimii

Bonusway toimii siis välikätenä sinun ja itse verkkokaupan välillä.

Bonuswaylla on tietty sopimus verkkokaupan kanssa, että he saavat esimerkiksi 10 % jokaisen ostoksen loppusummasta, siltä asiakkaasta, jonka he tuovat kauppaan. Ostosten toteutumista voidaan seurata nettiselaimissa olevien ”evästeiden” avulla.

Kun klikkaat itsesi kauppaan Bonuswayn kautta, näet kyseisen kaupan ehdot ennen jatkamista kauppaan:

bonusway kaupat
Kuvakaappaus: näet tällaisen ikkunan kun klikkaat itsesi kauppaan

Kannattaa lukea mikäli siinä on jotain erityisehtoja. Esimerkiksi Zalandossa ostaessa pitää ostaa nettiselaimen kautta eikä Zalandon sovelluksensa kautta.

Eli kun menet kauppaan Bonuswayn kautta ja teet esim. 100 € ostoksen, tapahtuu seuraavaa:

Bonuswaylla ja itse kaupalla on jokin diili keskenään, eli kauppa maksaa esim. 10 % ostoksen arvosta Bonuswaylle, kiitoksena siitä, että he ovat tuoneet uuden asiakkaan.

Eli Bonusway kuittaa tästä 10 €.

Bonusway sitten jakaa osan tästä sinun kanssasi, tyypillisesti esim. Zalandossa se on 5 % ostostesi loppusummasta. Eli siitä 100 € tilauksesta saat 5 € rahaa.

Eli sinun pitää vain aina ennen ostosten tekemistä mennä nettiselaimellasi Bonusway:n sivuille ja vasta sieltä klikata itsesi siihen kauppaan, josta haluat ostaa. Jos epäilet, että et muista tätä tehdä, on Bonuswaylla Chrome-selaimeen saatavilla oleva lisälaajennus, joka osaa muistuttaa asiasta, mikäli olet heidän yhteistyökumppaninsa nettikaupassa tai palvelussa.

 

4. Bonuswayn kaupat & palvelut

Bonuswaylla on listoillaan tätä kirjoittaessa jo yli 800 yhteistyökumppania.

Sieltä löytyy kaikkea aina kotimaisista verkkokaupoista, myös ulkomaisiin nettikauppoihin. Lisäksi löytyy myös lainapalveluita, älypuhelinliittymiä sekä muita ei-fyysisiä tuotteita/palveluita myyviä kauppoja.

Suosituimmat ovat etenkin hotellivarauspalvelut sekä tunnetuimmat vaatekaupat kuten Zalando. Jos matkustat paljon, kannattaa ehdottomasti poimia hotellivarauksista hyvät säästöt talteen (listoilta löytyy molemmat ”isot” eli Booking.com ja Hotels.com).

 

5. Milloin ja miten saan rahaa?

Kun olet kerännyt Bonusway-tilillesi vähintään 15 €, voit pyytää niiden siirtämistä omalle pankkitilillesi. Rahasiirtoja tehdään tiettävästi kaikkien suomalaisten pankkien pankkitileille.

Näet Bonusway-tilisi saldon aina sisäänkirjautuneena ollessasi. Kannattaa muistaa, että raha ei aivan heti ole käytössä ostosten tekemisen jälkeen. Ja jos päädyt esim. palauttamaan vaateostoksesi, tällöin myös Bonuswayn bonus peruuntuu. Eli kun Bonuswayn yhteistyökauppa maksaa kaupasta syntyneen rahan, on se heti sen jälkeen myös sinun käytettävissäsi.

 

Yhteenveto

Jos teet usein ostoksia netissä, kannattaa ehdottomasti uhrata se minuutti ja rekisteröityä Bonusway.fi:ssä (antaen vain sähköpostiosoite tai kirjautumalla Facebookilla).

Kun asian ikään kuin unohtaa, on se kiva bonus sitten aikanaan kun sinne on kertynyt kymmeniä tai jopa satoja euroja.

Jos sinulla on hyviä tai huonoja kokemuksia Bonuswaysta, laita kommenttia alle.

6 KOMMENTIT

 1. Tänään kävin ensimmäistä kertaa Bonuswayssa, kun tilasin Klingeliltä kotiin tekstiilejä. Todella, todella helppo ja mukava. Vaikeudet alkoivatkin sitten, kuten tavallista Klingelin verkkosivuilla. Myöhemmin yritin vielä H&M:stä hankkia kotiin jotain pientä, mutta H&M verkko kaatuu aina eli tilaukset pitää hoitaa tosi tukossa olevan puhelinasiakaspalvelun kautta.
  Bonusway taitaa olla sitten aika uusi vai ? Olisin toivonut enemmän kauppoja, mutta aikaa myöten niitä varmaan tulee.
  Suosittelen kovin Bonuswayta ja kannattaa ottaa kaikki kotiin päin, mitä nykyaikana enää annetaan.

 2. Ehdoissa on omituinen kohta joka ei lupaa yksityisyydelle hyvää: ”Koska Internet on maailmanlaajuinen tietoverkko, pyydämme sinua huomioimaan, että Bonuswayhin sisältöä laittamalla kyseinen sisältö voi olla Internetin käyttäjien ulottuvilla ja nähtävissä heille ympäri maailman.”

  Lisäksi jos kirjautuu Facebookin kautta, Bonusway saa kaikki julkiset tietosi kaverilistoineen ja valokuvinesi jne. käyttöönsä. ”Jos liität Facebook-tunnuksesi Bonusway-tunnukseesi, Bonusway saa tietoonsa nimesi, sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, Facebook-profiilikuvasi ja muun julkisesti Facebook-profiilissasi jakamasi tiedon.”

  Huonoin seikka on se, että useissa ulkomaisissa kaupoissa ei etukäteen tiedä, saako bonusta vai ei. Soitin Bonuswayn asiakaspalveluun ja kertoivat, että voi kestää kuukausia ennen kuin tiedän, saanko bonusta vai en.

 3. useimpien mukaan kusetus. ei ole rahoja kuulunut käyttäjillä ja jos on niin kymppejä puuttuu. bonusway teki $1.2 millin tappion 2016, on konkassa ja omistajat kateissa. välistävetäjiä ovat.

  • Hmm, kovia väitteitä. Jotain perusteluja tai lähteitä? Sivusto ja FB-sivu näyttää pyörivän. Tosin FB-sivulta poistettu arvostelut ja asiakkaiden palautteet. Liekö sitten kaatumassa?

 4. Paha sanoa, mulla ainakin toimii edelleen normaalisti.Kirjaa heti kun tilauksen tehnyt,kunhan muistaa käydä sovelluksen/sivun kautta ja toistaiseksi ainakin ovat maksaneet ne mitä on pitänytkin…

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here