Samsonite-matkalaukut netistä? Näin löydät laukut edullisesti

Näin löydät Samsonite matkalaukut netistä – säästäen helposti jopa 100 euroa verrattuna paikalliseen laukkukauppiaaseen.

Kyllä, tällaisissa hieman kalliimmissa matkalaukuissa on tilanne se, että suomalaisten laukkukauppojen hinnoissa on ilmaa enemmän kuin keskivertomiehen suolessa.

Toki lähikauppiasta on joskus kiva tukea, mutta kun sama laukku maksaa Suomessa 229 € ja Saksassa 110 €, keksii ylimääräiselle sataselle äkkiä muutakin käyttöä.

Näin löydät sen parhaan diilin Samsoniten matkalaukuille (todennäköisesti myös muun merkkisille matkalaukuille):

Samsonite matkalaukun tilaaminen Saksan Amazonista

Tiesitkö, että Saksan Amazonista (tästä pääset suoraan Samsonite-laskeutumissivulle) voi tilata tavaraa ilmaisilla postikuluilla yli 39 € tilauksiin?

Tämä tosin vaatii sen, että itse tuotteen myy Amazon. Tarkoittaen siis sitä, että sieltä tuotesivulta löytyy tuo maininta, että Amazon lähettää tuotteen (Dispatched from and sold by Amazon):

Samsonite matkalaukut Amazonista

Amazonissa on myös muita verkkokauppoja myyjinä, jolloin tuossa Amazon-tekstin tilalla lukee heidän yrityksensä. Tämä puolestaan tarkoittaa, että he yleensä veloittavat postikulut erikseen ja ylipäätään määrittelevät itse myyntiehtonsa.

Mutta, oletetaan, että tilaat Samsoniten matkalaukun Amazonin Saksan logistiikkakeskuksista. Sen voi tilata maksaen esim. luottokortilla tai Visa Electronilla.

Jos ihmettelet laukun eri hintaa itse tuotesivulla:

Ja tilausta tehdessä kassalla aivan viimeisellä ”Confirm”-sivulla:

Samsonite laukku amazonista

Tälle on selitys:

Koska Saksassa on 19 % arvonlisävero ja Suomessa 24 %, on Amazon velvollinen veloittamaan suomalaisilta asiakkailtaan Suomen ALV:n. Eli kun kone huomaa toimitusosoitteen olevan Suomessa, muuttuu hinta automaattisesti. Postikulut ovat edelleen sen 0 € kuten näkyy.

Paras Samsonite matkalaukku? 3 poimintaa:

Entä mikä on se paras Samsoniten matkalaukku? Tähän on varmastikin monta eri vastausta riippuen hieman tarpeistasi. Löytyy ultrakevyitä kalliita malleja sekä sitten vanhempia ja raskaampia malleja (edullisempia).

Tässä muutama poiminta 75 cm -kokoluokasta sekä hieman vertailua Suomessa havaitsemiimme hintoihin. Tosin, kyseisiltä tuotesivuilta voi myös valita eri kokoja ja värejä:

1. Samsonite Neopulse Spinner

Tässä tyylikäs, kevyt (3,4 kg) ja lujaa tekoa oleva kova matkalaukku. 2-putkinen kahva, 4 pyörää ja TSA-yhdistelmälukko. Löytyy useampaa eri väriä sekä kokoluokkaa, joka voidaan valita tuosta ohesta linkatulta tuotesivulta.

Suomessa tavattu noin 260 euron hintaa tälle Neopulse Spinnerille koossa 75 cm.


2. Samsonite Lite Shock

Nimensä mukaisesti, tässä on todella kevyt matkalaukku. Siinä on yksiputkinen kahva (jolla on myös saatu ylimääräistä painoa pois). Se on valmistettu niin erikoisesta materiaalista, että sillä on jopa oma nimensä ”Curv® material”. Painoa esimerkiksi 75cm laukulla on vain 2,5 kg. Kevyestä painostaan huolimatta se on todella kestävää tekoa.

Suomessa havaittu hinta 469 €.


3. Samsonite S’Cure Spinner

Yksi eniten myytyjä Samsoniten matkalaukkuja on S’Cure Spinner, jossa 75 cm-mallissa on tilavuutta peräti 102 litraa. Painoa on hieman enemmän kuin noissa kalliimmissa Samsoniten malleissa – 4,6 kg.

Tätä on näkynyt Suomessa jopa tuplahintaan Amazoniin verrattuna.

Loppuun

Eli, mikäli Suomen laukkukauppojen ja tavaratalojen hinnat eivät ole mieleesi, on se Samsoniten matkalaukku helppo tilata netistä tuolta Euroopan puolelta! Valikoimaa on enemmänkin kuin yllä mainitut, eli ei muuta kuin selaamaan.

Lue tarvittaessa myös tarkempi oppaamme Amazonista tilaamiseen.

Tai lue lisää asiaa ulkomailta tilaamisesta.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here