Paras hotelli Budapest
Kuva: Budapest Marriott Hotel (kts. kohta 6)

Tässä artikkelissa selvitetään mikä on paras hotelli Budapestissa.

Tosin, se mikä on toiselle paras, voi saada toiselle oksennusrefleksin aktivoitumaan kurkun perällä. Listaamme siis hotelleja erilaiset mieltymykset silmällä pitäen.

Budapestissa kun on paljon vanhanajan tunnelmaa huokuvia luksushotelleja, mutta myös moderneja hotelleja.

Budapest on kaiken lisäksi vielä melko edullinen eurooppalainen kaupunki majoitusten suhteen, joten budjettimatkailijakin voi nauttia edullisista 5 tähden hotelleista.

1. Aria Hotel Budapest – huippusijainti + tyylikäs kattoterassi

Aria on paras 5 tähden hotelli Budapestissa mikäli Booking.comin asiakasarvosteluja on uskominen (9,5/10). Se on erittäin keskeisellä sijainnilla ja sen katolla on hulppean hieno kattoterassi. Siellä voit nauttia puutarhasohvilla chillailusta ja baarin antimista.

Hotelli sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Ketjusillalta, eli Tonavan rannasta sekä esimerkiksi Váci utca -ostoskadulle on myöskin vain pari sataa metriä. Eli kävellen pääsee ottamaan haltuun paikkoja.

Hinnaltaan ei mikään edullinen; halvimmastakin huoneesta saa maksaa reilun 250 euroa per yö. Mutta mikäli etsit parasta, tämä saattaisi olla valintasi.

Katso kuvat ja varaa Aria Hotel Budapest: Booking.com | Hotels.com

 

2. Hilton Budapest – paras hotelli Budan puolella (upeilla näkymillä)

Hilton sijaitsee joen ”toisella” puolen, eli Budan puolella. Se on palveluiltaan hiljaisempaa aluetta, kuin Pest, mutta Hilton hotelli on sen verran spektakuläärimäisellä paikalla, että se on syytä mainita tässä listauksessa. Se sijaitsee linna-alueella, kukkulalla, josta on upeat näkymät Tonava-joelle ja Pestin puolelle.

Hiltonissa on kaikki mukavuudet mitä 5 tähden hotellista odottaa; kuntosali, sauna, uima-allas ja erittäin hyväksi kehuttu aamupala.

Katso kuvat ja varaa Hilton Budapest: Booking.com | Hotels.com

 

3. InterContinental Budapest – loistavat näköalat Tonavalle

Suoraan Tonavan rannalla sijaitsee InterContinental. Jos valitset huoneen jokinäkymällä, ovat näkymät hienot suoraan joen toisella puolella näkyvää Budan linnaa kohti. Samoin lähellä on monia nähtävyyksiä, ostospaikkoja, ravintoloita ja baareja.

Itse hotelli on moderni ja sieltä löytyy mm. sisäuima-allas, sauna sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali.

Katso kuvat ja varaa InterContinental Budapest: Booking.com | Hotels.com

 

4. Queen’s Court Hotel & Residence – edullinen 5 tähden huoneistohotelli

Tämä on yksi Budapestin suosituimpia hotelleja. Huoneet ovat tilavia (vähintään 40-neliöisiä) ja varustettu minikeittiöllä.

Hotellissa on tyylikäs spa-alue, jossa uima-allas ja poreallas sekä sauna. Myös pieni kuntosali löytyy. Sijainti on lähellä ravintoloita ja baareja, mutta itse hotellin välitön läheisyys on rauhallinen! Myös rentouttava sisäpiha on etenkin kesällä mukava paikka istuskella.

Katso kuvat ja varaa Queen’s Court Hotel & Residence: Booking.com | Hotels.com

 

5. Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace – erikoisempaa hotellia etsivälle

Mikäli haluat hieman erikoisempaan 5 tähden hotelliin, tutustu Buddha-Bar Hoteliin. Sisustus ja rakennuksessa käytetyt materiaalit ovat tyylikkään tumman puhuvia.

Hotelli on ylellinen ja tarjoaa mukavuuksina mm. kuntosalin ja spa-alueen, jossa suomalainen sauna, infrapunasauna ja höyrysauna. Buddha Bar Hotel ei ole saanut mitään megahyviä arvosteluita aamupalastaan, joten mikäli olet niitä ihmisiä, joka haluaa mahdollisimman hyvän hotelliaamiaisen, siirry seuraavaan kohtaan.

Buddha-Bar Hotel sijaitsee lähellä Budapestin ostospaikkoja ja parin sadan metrin päässä Tonavan rannasta!

Katso kuvat ja varaa Buddha-Bar Hotel: Booking.com | Hotels.com

 

6. Budapest Marriott Hotel – hieno hotelli Tonavan rannalla

Marriott saattaisi olla the hotelli sinulle, tässä muutamat perustelut:

  • Jokaisesta huoneesta on näkymä Tonava-joelle
  • Hotellissa on huikean hieno terassibaari 9. kerroksen korkeudessa (etenkin kesällä reissaaville)
  • Marriottissa on erittäin hyväksi kehuttu aamupala

Muutoin kyseessä on ihan täyttä 5 tähden luksusta tarjoava hotelli; spa-alue, jossa mm. sauna, kuntokeskus, sekä kahvila, baari ja ravintola. Kävelymatkan päässä on mm. ketjusilta, kuuluisa kauppahalli, Vaci utca -ostoskatu ja esimerkiksi Gellertinvuori ja -kylpylä.

Katso kuvat ja varaa Budapest Marriott Hotel: Booking.com | Hotels.com

Siinä siis niitä parhaimpia hotelleja Budapestiin! Lue seuraavaksi esimerkiksi nämä:

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here