Paras hotelli Barcelonassa
Kuva: Grand Hotel Central (kts. kohta 5)

Mistä löytyy paras hotelli Barcelonassa?

Se mikä on kellekin paras, riippuu ihan omista mieltymyksistä. Listaammekin siis 5 erilaista 5 tähden hotellia, erilaisille tarpeille:

Barcelonahan tarjoaa sopivan kombon ranta- ja kaupunkikohdetta, eli voit asua joko rannalla, suoraan vanhankaupungin goottilaisessa korttelissa tai esimerkiksi hieman modernimmassa hotellissa aivan ostospaikkojen ja ravintoloiden tuntumassa.

1. W Barcelona – paras hotelli Barcelonassa rantalomailijalle

W Barcelona on varsin tunnistettavan näköinen rakennus Barcelonetan rannalla. Se on iso purjeen muotoinen lasipintainen rakennus, joten se kyllä osuu jokaisen Barcelonan matkailijan näkökenttään.

Paikka on täyttä 5 tähden luksusta ja hotellin ylemmistä kerroksista on huikeat näkymät merelle tai kaupungin ylle. Sopii siis sellaiselle, joka haluaa olla aivan rannan tuntumassa. Myös uima-altaat ja kaikki 5 tähden hotellin kuuluvat mukavuudet löytyy!

2. Mercer Hotel Barcelona – uus-vanhaa luksusta goottilaisessa korttelissa

Jos haluat asua Barri Gòticilla, eli goottilaisessa korttelissa vanhojen talojen ja kapeiden katujen keskellä, tutustu tähän hotelliin. Se on huikean hyvät asiakasarvostelut saanut hotelli, joka on tehty vanhaan rakennukseen. Erittäin hyväksi kehuttu aamupala tarjolla sekä kattoterassilla on uima-allas ja aurinkotuoleja.

Esimerkiksi meren rantaan ja Las Ramblasille on lyhyehkö kävelymatka.

3. Majestic Hotel & Spa Barcelona – shoppailijan paratiisi

Majestic Hotel & Spa sijaitsee Passeig de Gracia -kadulla, eli aivan keskustassa. Tämä katu on täynnä ostospaikkoja ja ravintoloita. Tarjolla on niin luksus-merkkiliikkeitä kuin myös edullisemman tason liikkeitä.

Ja mikäli haluat ottaa kuntosalilla pienen pumpin päälle myös lomalla ollessasi, löytyy tästä hotellista kuntosali. Spa-osastolla on höyrysauna ja tavallinen sauna. Kattoterassilla on vielä pieni uima-allas ja aurinkotuoleja, jossa voi kesällä käydä nauttimassa orgaanisesta d-vitamiinista.

4. Hotel DO Plaça Reial – aivan Las Ramblasin tuntumassa

Las Ramblas on se vilkkain turistikatu Barcelonassa, jossa on menoa ja meininkiä 24/7.

Tämä hotelli sopii sinulle, joka etsit tasokasta 5 tähden hotellia aivan Las Ramblasin meininkien keskeltä.

Mukavuuksia on etenkion kesäksi katolla sijaitseva uima-allas ja muutamat aurinkotuolit ja kylmemmille keleille on spa-osasto, jossa muun muassa höyrysauna ja sauna. Myös erittäin hyväksi kehuttu aamupala tarjolla.

5. Grand Hotel Central – kaupungin hienoin kattoterassi? (infinity-uima-allas)

Nyt kaikki Instagram-starbat ja muut hienoja lomakuvia metsästävät. Grand Hotel Centralissa on erittäin hienot maisemat tarjoava kattoterassi, jossa myös niin sanottu infinity pool, eli uima-allas, joka vain

Sijainti on todella keskeinen. Voit kätevästi kävellä rantaan, Las Ramblasille ja esimerkiksi Katalonian aukion (Plaça de Catalunya) ympärille oleville ostoskaduille. Myös suoraan hotellin välittömässä läheisyydessä on palveluja, kuten ruokakauppa, Starbucks ja muita baareja ja ravintoloita.

Siinäpä poimintamme Barcelonan parhaista hotelleista hieman erilaisiin kaupunginosiin ja tarpeisiin jaoteltuna valintaasi helpottamaan. Jos hotelli on jo löytynyt, lue lisää Barcelona-aiheista juttua tästä:

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here