Tasapainoskootteri halvalla? Tässä 3 halpaa hoverboardia (alle 200 €)

Mistä löytyisi tasapainoskootteri halvalla? Siihen muutama ehdotus alempana.

Tasapainoskootterit, eli hoverboardit ovat olleet markkinoilla jo muutaman vuoden ja ne ovatkin olleet uutisissa aina silloin tällöin:

Noin vuosi sitten USA:ssa raportoitiin akkujen räjähtelyä ja joskus on Raimo-setä innostunut kokeilemaan nuorten vempaimia ja päätynyt niskoilleen olohuoneen lattialle mukavan perheillallisen päätteeksi.

Akkuongelmat kuitenkin vaikuttavat olleen vain ensimmäisten mallien ongelmia ja onnettomuuksien välttämiseksi, ihan perus varovaisuus ensimmäisillä ajokerroilla on järkevää – kuten mitä tahansa uutta laitetta operoidessa.

Niiden käyttö vaatii aluksi hieman totuttelua ja ehkäpä tuen ottamista seinästä, mutta alkusähellyksen jälkeen ajelu on helppoa.

Tasapainoskoottereilla harva tekee matkaa paikasta A paikkaan B (kuten esim. sähkörullalaudalla), vaan ne ovat lähinnä leikkikaluja joko kotiin tai toimistoon. Tosin niissä on reilun 2 tunnin latauksella jopa 20 km kantamaa, eli kyllä sillä härskimpi kaveri ajaa ihan koulu- tai työmatkaakin.

Mutta koska nämä laitteet ovat lähinnä lelu-henkisiä, täten moni ei viitsi sellaiseen sijoittaa kovin montaa sataa euroa.

Monet kodinkoneliikkeet tarjoavat näitä laitteita 300-400 € hintaan, mutta löysimme jotain edullisempaa:

Halpa tasapainoskootteri alle 200 eurolla

1. ORB WheeL X4 Hoverboard – halpa ja hyvä

orb wheel x4 hoverboardTätä kirjoittaessa hinta vain 169,99! Hinnastaan huolimatta, se on Samsungin laatuakuilla varustettu ja se on varustettu kahdella 350W moottorilla (kuten muutkin alla mainitut hoverboardit).

ORB WheeL X4 kestää max. 100 kg painoista kuskia ja huippunopeus sillä on 12 km/h. Eli reipasta hölkkävauhtia laite kulkee. Laitteen paino on n. 10,6 kg ja mukana tulee kantolaukku ja laturi. Akun lataaminen täyteen kestää 2-3 tuntia, jolla sitten päästelee 15-20 km!

>> Katso tuotetiedot ja hinta (Teknikmagasinet.fi)

 

Airboard 6,5 Black – halpa

Hoverboard halvalla

Jos yllä mainitun laitteen kampanjahinta 170 € ei ole enää voimassa, tämä lienee se toiseksi halvin tasapainoskootteri Suomen markkinoilla.

Soveltuu 20-100 kg kuskille ja huippunopeutta laite kelaa n. 10 km/h. Eli ei tehoiltaan mikään tykki, mutta Airboard 6,5 tarjoaa edullisen sisäänkäynnin tasapainoskootterien ihmeelliseen maailmaan.

>> Katso tuotetiedot ja hinta (Teknikmagasinet.fi)

 

ORB WheeL X8 Hoverboard – isorenkainen ja nopea

orb wheel x8 hoverboardPienempirenkaiset hoverboardit ovat hyviä lähinnä sisätiloissa ja tasaisella asfaltilla, mutta tämä X8-malli sopii ulos ja hieman epätasaisimmille alustoille.

Renkaat ovat ORB Wheel X8:ssa jopa 10″ eli n. 25 cm kokoisia halkaisijaltaan ja maavaraa tässä laudassa on n. 6 cm.

Akku latautuu täyteen 2-3 tunnissa ja se kestää n. 15-20 km matkan taittamisen. Huippunopeus X8:lla on jo 16 km/h eli ”huomattavasti” nopeampi kuin yllä mainitut pienirattaiset mallit. Kuljettajan painon pitäisi olla 30-120 kg välillä.

>> Katso tuotetiedot ja hinta (Teknikmagasinet.fi)

Loppuun

Yllä olevat hinnat ovat todella kilpailukykyisiä, eli ei ole välttämättä tarvetta katsella ulkomaille ja Kiinaan. Itse asiassa kiinalaiset verkkokaupat harvoin lähettävät näin isoja ja raskaita tuotteita – ainakaan ilman isoja postimaksuja. Eli hanki halpa hoverboard ja liu’u tyylikkään uljaasti kohti ensi kesän auringonlaskuja.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here