Paras hotelli Tallinnassa
Kuva: Hilton Hotel Tallinna

Olisiko edessä työ-, hemmottelu- tai bilereissu Tallinnaan? Tästä artikkelista vinkkiä siihen, mistä löytyy se paras hotelli Tallinnassa.

Listaamme 4 ja 5 tähden hotelleja jakaen niitä hieman eri tarpeille ja mieltymyksille. Lue siis lista läpi ja poimi omasi.

Tallinnan huokean hintatason johdosta myös tasokkaammissa hotelleissa yöpyminen ei vie keskivertopalkansaajaakaan konkurssiin:

1. Hilton Tallinn Park – Tallinnan luxus-hotellien uusin tulokas

Hilton avattiin Tallinnaan 2016, eli paikka kiiltelee uutuuttaan.

Tämä moderni ja hulppean ylellinen hotelli tarjoaa muiden muassa kylpylää, ravintolaa ja kasinoa. Aamupalalla kokit valmistavat sinulle munakkaan haluamillasi täytteillä ja seisovasta pöydästä saat muut aamiaisherkut.

Sijainti on hieman ydinkeskustan ulkopuolella, mutta äkkiäkös sinne/sieltä taksilla ajaa – tai tarvittaessa kävellenkin. Vanhankaupungin portille kertyy n. 1,2 km kävelymatka.

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

2. Sokos Hotel Viru – legendaarinen hotelli huippusijainnilla

Vanha kunnon Viru-hotelli on tunnistettava rakennus keskellä Tallinnaa.

Se ei ole aivan sitä terävintä 5 tähden kärkeä Tallinnassa, mutta on silti varsin tasokas 4 tähden majoituspaikka. Hotellista on tehty jopa elokuva ja sen yläkerroksissa on suosittu KGB-museo. Lyhyt matka alakerran ostoskeskukseen ja kaupungin yöelämään!

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

3. Hotel Telegraaf – hyvä hotelli vanhassakaupungissa (pienellä kylpylällä)

Aivan Raatihuoneentorin kulmilla sijaitsee Hotel Telegraaf. Kaupunginosan hengen mukaisesti, vanhaan tyyliin rakennettu ja rempattu 5 tähden hotelli, jossa on myös pieni kylpyläosasto.

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

4. Schlössle Hotel – vanhanajan glamouria vanhassakaupungissa

Tämä 5 tähden hotelli on saanut erittäin hyvät asiakasarvostelut. Sijainti vanhassakaupungissa, mutta silti sopivan rauhallisella kadunpätkällä. Hotelli on rakennettu vanhaan kivitaloon, jonka tunnelmaa on säilytetty täysin remontoidussa hotellissa. Myös limusiinikuljetus saatavilla. Tässä on kenties paras hotelli Tallinnassa esimerkiksi pariskunnalle, joka haluaa maksimoida reissunsa romantiikan!

Todella hyvä aamupala saatavilla!

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

5. Radisson Blu Sky Hotel – hulppeat näkymät kattobaarista/terassilta

Varmaa laatua tarjoaa Radisson Blu. Moderni hotelli, jossa on kaikki mukavuudet. Yläkerran baarissa (ja kesällä sen terassilla) on hienot näkymät kaupungin ylle. Itse hotellissa on käytössäsi esim. hyvin varusteltu kuntosali ja sauna.

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

6. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn – perus-hyvä hotelli kylpijälle

Jos kylpeminen ja saunominen on lähellä sydäntä, ja olet hieman valmis tinkimään itse hotellihuoneiden laadusta, kannattaa tutustua Park Inniin.

Tämä on hyvä hotelli Tallinnassa sellaiselle, joka haluaa kohtuu hintaan nauttia monipuolisen kylpylähotellin saunoista, altaista ja hoidoista. Itse hotellin asiakasarvostelut eivät ole aivan Tallinnan parhaimmistoa, mutta myös hinta on kohtuullinen!

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

7. Swissotel Tallinn – hävyttömän tyylikäs luxus-hotelli

Swissotel sijaitsee Tallinnan korkeimmassa talossa, Tornimäen kaksoistornissa. Paikka on täyttä tummanpuhuvaa tyylikkyyttä ja luksusta. Katso kuvat vaikka itse. Tarjolla on loistava aamupala ja rentoutumisessa auttaa kylpyläosasto. Ikkunallisesta saunasta on myös näkymät kaupungin ylle!

Vieressä on Stockmann ja vanhankaupungin porteille on vajaan kilometrin kävelymatka.

>> Katso kuvat ja varaa Hotels.comissa

Siinä siis hyviä hotelleja Tallinnaan. Toki löytyy runsaasti muitakin helkkarin hyvän hinta-laatusuhteen omaavia, esimerkiksi 4 tähden hotelleja, eli ei muuta kuin hotellihakukone laulamaan, mikäli yllä olevat hotellit eivät iskeneet.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here