Paras hotelli Nizzassa
Kuva: Hotel Le Negresco (kts. kohta 1)

Nyt kaivetaan esiin se paras hotelli Nizzassa.

Nizzassa voit asua aivan kaupungin keskustassa ja rannalla, Promenade des Anglaisilla.

Tai sitten voit laajentaa hakukriteerejäsi noin 5-10 km säteelle Nizzan keskustasta. Tällöin saat lisää valikoimaa ja hulppeita majoituspaikkoja Ranskan rivieran hienoimmilta alueilta.

Esimerkiksi Monacoon F1-kisoihin menevät voivat katsoa hotellia Nizzan seuduilta – matkaa kun on sinne vain n. 20 km.

Tässä siis 7 tasokasta hotellia (eivät ole missään parhausjärjestyksessä, koska kaikilla on omat mieltymyksensä ja tarpeensa). Suluissa vielä Hotels.comin ilmoittamat alkaen-hinnat, tosin todelliset hinnat ovat yleensä kalliimpia – riippuu vuodenajasta milloin olet reissaamassa Nizzaan!

1. Hotel Le Negresco (5*) – legendaarinen hotelli parhaalla paikalla (alk. 155 €/yö)

negresco hotelli nizzaNizzan legendaarisin hotelli on Le Negresco, joka on perustettu jo 1912. Se on 5 tähden hotelli loistavalla sijainnilla suoraan Promenade des Anglaisilla. Ranta on siis aivan vieressä, ja samoin keskustan menot.

Mikäli haluat asua vanhanajan hengessä ja ylellisesti, kannattaa kokea Le Negresco. Jos etsit ihan ”normaalia” luksushotellia, kannattaa katsoa esim. kohta numero 2.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

2. Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée (5*) – se paras hotelli Nizzassa, jos.. (alk. 154 €/yö)

hyvä hotelli nizzassaJos et kaipaa hotellilta Negrescon historiallisuutta, tässä voisi olla se paras hotelli.

Hyatt Regency on moderni 5 tähden hotelli, jossa WIFI toimii moitteetta, ja jossa on (joissain huoneissa) upeat merinäköalat. Löytyy sisä- ja ulkouima-altaat sekä turkkilainen ja suomalainen sauna. Myös hyvä aamupala tarjolla.

Sijainti Promenade des Anglais -rantakadulla sekä lyhyt matka keskustan ravintoloihin ja ostospaikkoihin.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

3. AC Hotel Nice by Marriott (4*) – hyvä hotelli Nizzassa auringonpalvojalle (alk. 102 €/yö)

4 tähden hotelli nizzassaJos haluat nauttia rauhallisesta ja turvallisesta auringonotosta kattoterassilla ja olla silti lähellä kaupungin palveluita, tutustu tähän hotelliin.

Tähtiä hotellilla on 4 ja se on saanut varsin OK asiakasarvostelut. Sijainti aivan rannan tuntumassa, eikä kaupungin keskeisimmille paikoille ole pitkä matka kävellenkään.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

4. Hôtel La Pérouse (4*) – rauhallinen sijainti, upeat merinäköalat (alk. 137 €/yö)

nizza hotelliTämä ylellinen 4 tähden hotelli sijaitsee Promenade de Anglaisin idän puoleisessa päädyssä. Lyhyt matka esimerkiksi Nizzan vanhaan kaupunkiin.

Näkymät hotellin yleiseltä terassilta ovat upeat merelle, rannalle ja rantakadulle. Voit myös valita huoneen merinäköalalla (tai puutarhanäköalalla). Ehkä hieman ylihintainen, mutta jos haussa on artikkelin otsikon mukaan se paras hotelli Nizzassa, niin silloin olet todennäköisesti valmis laittamaan luottokortin vinkumaan.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

5. Hotel Aston La Scala (4*) – hienot puistonäköalat kattoterassilta (alk. 77 €/yö)

Hotellit Nizza missä uima-allasSitten hieman vaihtelua kaikkien rantahotellien jälkeen. Hotel Aston La Scala on yksi Booking.comin suosituimpia hotelleja Nizzasta. Se sijaitsee keskustassa, Promenade du Paillon -puiston vieressä, josta kävelet joko vanhaankaupunkiin tai rantakadulle n. 5 minuutissa.

Hotellin kattoterassilla on baari, uima-allas ja aurinkotuoleja sekä sieltä on hienot näkymät viereiseen puistoon.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

6. Chateau Eza (5*) – luksusta vuoren huipulla (alk. 352 €/yö)

Luksus majoitus NizzassaTämä ei sijaitse aivan Nizzassa, vaan n. 15 km ajomatkan päässä korkealla Ezen keskiaikaisessa kylässä. Tämä ylellinen hotelli on rakennettu vanhaan linnaan ja sieltä on huikeat näkymät alas rannikolle ja välimeren ylle.

Täältä puuttuu Nizzan melu ja hälinä, mutta pääset silti esimerkiksi autolla nopeasti Nizzaan ja Monacoon ja muualle rannikon kohteisiin.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

 

7. Royal Riviera (5*) – upea hotelli yksityisellä rannalla (alk. 172 €/yö)

5 tähden hotelli NizzassaRoyal Riviera sijaitsee meren rannassa, n. 7 km Nizzasta ja n. 12 km Monacosta. Eli mikäli haluat asua hieman väljemmillä vesillä, tutustu tähän hotelliin. Auringonotto onnistuu hotellin yksityisellä rannalla aurinkotuoleissa.

Royal Rivierassa on myös lämmitetty uima-allas, jossa on miellyttävä uida vaikka ei aivan keskikesän helteiden aikaan olisikaan liikenteessä. Lähistöllä myös ravintoloita, eli ei tarvitse aina syödä hotellin ravintolassa.

>> Varaa: Booking.com | Hotels.com

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here