Paras hotelli Dubrovnikissa
Kuva: Radisson Blu Resort & Spa (kts. kohta 4)

Kroatiassa, Adrianmeren rannalla sijaitseva Dubrovnik on loistava lomakohde, jossa yhdistyy vanhan kaupungin kulttuuria ja rantaelämää.

Entä mistä löytyy paras hotelli Dubrovnikissa? Tässä artikkelissa 5 hienoa hotellipoimintaa.

Voit asua joko vanhankaupungin tuntumassa tai hieman edempänä keskustasta, jossa on isompia resort’maisia hotelleja aivan rannan tuntumassa.

Tässä listattuna 4 ja 5 tähden, eli niitä tasokkaimpia hotelleja Dubrovnikista:

1. Royal Princess Hotel – hyvä hotelli rannalla

Royal Princess Hotel on upea hotelli, joka sijaitsee muutaman kilometrin Dubrovnikin vanhastakaupungista, Lapadin niemimaalla. Hotelli on aivan merenrannassa upeilla näköaloilla ja siitä on lyhyt kävelymatka myös hotellin omalle hiekkarannalle.

Sisustaltaan hotelli on nimensä mukaisesti vanhanajan majestetiikkaa (uusi sana) ja ylellisyyttä huokuva. Kuten 5 tähden hotelliin kuuluu, mukavuuksia on vaikka muille jakaa: uima-allas, spa/wellness-osasto, kuntosali ja erittäin hyvä aamiainen.

 

2. Hilton Imperial Dubrovnik – paras hotelli Dubrovnikin vanhankaupungin tuntumassa?

Aivan vanhankaupungin porttien tuntumassa sijaitsee Hilton Imperial Dubrovnik. Tämä ei ole mikä tahansa samasta muotista rakennettu 5 tähden ketjuhotelli, vaan se on entisöity ja modernisoitu 1800-luvun rakennukseen.

Mukavuuksina löytyy muun muassa sisäuima-allas, wellness-keskus erilaisine saunoineen sekä kuntosali.

Sopii sellaiselle, joka haluaa olla mieluummin kaupungin palvelujen ja nähtävyyksien tuntumassa kuin hiljaisessa rantakohteessa.

3. Hotel Dubrovnik Palace – rauhallinen sijainti merenrannassa (modernit huoneet!)

Lapadin niemimaalla sijaitsee Hotel Dubrovnik Palace. Se on loistava valinta sinulle, joka haluat nauttia hienoista merimaisemista sekä hotellin tarjoamista aktiviteeteista.

Hotellin varustukseen kuuluu mm. iso ulkouima-allas, paljon auringonottotuoleja, sisätiloissa spa-osasto, jossa myöskin uima-allas, poreallas ja höyrysauna. Hotellissa on myös tenniskenttä sekä ympäristössä lenkkeilypolkuja.

Huoneet ovat varsin siistejä ja modernin sisustuksen omaavia. Merinäköalalla varustetuissa huoneissa hulppeat näköalat!

4. Radisson Blu Resort & Spa – rauhallinen sijainti, nautiskelijan & aktiivisen ihmisen paratiisi

Jos haluat täyden palvelun resortin, eli nautiskelu-centerin, tutustu Radisson Blu Resort & Spahan. Alue on melko kaukana keskustasta ja palveluista, mutta itse hotellista löytyy kaikki tarpeellinen, mikäli tavoitteenasi on maksimaalinen rentoutuminen ja nautiskelu.

Paikassa on valtava spa-alue, ulko- ja sisäuima-altaita, kiipeilyseinä, tenniskenttä, kuntosali, biljardipöytä jne. Loistava esimerkiksi aktiiviselle lapsiperheelle.

Ainoa miinus se, että kun haluaa päästä näkemään ”normaalia, paikallista elämää”, pitää lähteä esim. autolla tai bussilla kohti keskustaa. Tosin polkupyöriäkin on hotellissa vuokralla!

5. Hotel Bellevue Dubrovnik – upea hotelli omalla pienellä kivirannalla

Täyttä 5 tähden luksusta tarjoaa myös Hotel Bellevue Dubrovnik. Se sijaitsee vain reilun 1 km päässä vanhastakaupungista. Hotelli sijaitsee kalliolla ja suoraan sen alapuolella on pieni ja erikoinen hiekka/kiviranta, jossa voi käydä vaikkapa uimassa.

Itse hotellissa on lähes kaikki mitä nautiskelija tarvitsee: spa-alueella on sisäuima-allas, sauna ja kuntosali. Hotelli operoi myös omaa ravintolaansa suoraan rannalla ulkotiloissa, jossa lomalainen voi viettää iltaa ja nauttia merinäköalasta.

Tämä on kenties paras hotelli Dubrovnikissa mikäli haluat olla molempien, sekä rannan että vanhankaupungin läheisyydessä!

Loppuun vielä:

Itse vanhassakaupungissa on myös tasokkaita hotelleja, mutta ne ovat yleensä melko ahtaita ja niissä ei ole niinkään kylpylämukavuuksia. Alueella on myös jatkuva turistien virta, joten moni ei halua olla aivan tämän kaiken hälinän keskellä. Tämä on toki makuasia!

Jos etsit pienemmän budjetin hotelleja, katso nämä 7 hotellisuositusta Dubrovnikiin.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here