Dubrovnikin hotellit – 7 suositusta (+vinkit mistä ottaa majoitus)

Tästä artikkelista saat hieman vinkkiä Dubrovnikin hotellitarjontaan ja siihen, missä siellä kannattaa majoittua.

Dubrovnik on reilun 40 000 asukkaan kaupunki, joten se ei ole mikään laajalle levittyvä metropoli. Sinulla on oikeastaan yksi valinta tehtävänä aivan ensiksi, kun etsit hotellia Dubrovnikista:

Otatko hotellin tai majoituspaikan joko:

  • Vanhasta kaupungista, jossa on nähtävyyksiä ja shoppailua (mutta hieman kalliimpaa asua) vai:
  • Vanhan kaupungin ulkopuolelta, Lapadin kaupunginosasta, jossa on hiekkarantoja tai:
  • Gruzin kaupunginosasta, jossa vene/laivasatama sekä paikallista tunnelmaa

Tai jostain muualta.. mutta tuossa kenties ne mielenkiintoisimmat alueet. Laitamme lähinnä kahteen ensimmäiseen hotellisuositukset alle.

Hotellien ja majoituspaikkojen hinnathan vaihtelevat suuresti riippuen vuodenajasta – talvella luonnollisesti huomattavasti halvempaa. Riippuen milloin luet tätä artikkelia, katso siis päivän hinnat alla olevista linkeistä.

Dubrovnikin hotellit vanhankaupungin alueella

Mikäli teet vain nopean pistäytymisen Dubrovnikiin, etkä jää pidemmälle rantalomalle, silloin kenties vanhakaupunki voisi olla hyvä paikka asua.

Tässä 3+1 poimintaa majoituspaikoista Dubrovnikin vanhaankaupunkiin:

Halpa, mutta hyvä

Rooms Kazerma on vain kaksi huonetta kattava guesthouse. Hinnaltaan edullinen ja hyvät arvostelut saanut pieni, mutta sympaattinen majoituspaikka.

>> Katso halvin hinta matkustuspäivillesi Rooms Kazermasta

Keskihintainen:

Rooms Eden Old Town on edullinen majatalo suoraan vanhassakaupungissa. Erittäin hyvät pisteet saanut hotellivarauspalveluiden asiakaspalautteissa, erityisesti sijainnistaan.

>> Katso halvin hinta Rooms Eden Old Townille

Luxusta:

5 tähden Hilton Imperial Dubrovnik tarjoaa vanhanajan hienostomeininkiä. Sijaitsee hieman vanhankaupungin muurien ulkopuolella, mutta kävelet muurien sisäpuolelle hetkessä. Hotellissa on sisäuima-allas, wellness-keskus erilaisine saunoineen ja hoitomahdollisuuksineen.

>> Katso halvin hinta Hilton Imperial Dubrovnikille

Lähin hiekkaranta vanhastakaupungista:

Banje Beach on kävelymatkan päässä sijaitseva hiekkaranta vanhastakaupungista. Apartment Flora on yksi erittäin hyvät pisteet saanut, kohtuuhintainen huoneistomajoitus Banje Beachin tuntumassa. Sijaitsee korkeahkolla, jonne pitää ”kiivetä” portaat ylös (eli ei sovi liikuntarajoitteiselle).

>> Katso halvin hinta Apartment Floralle

Hotellit Lapadin kaupunginosassa (ranta lähellä)

Monen matkailijan suosima kaupunginosa Dubrovnikissa on Lapad, joka sijaitsee n. 3 km päässä vanhasta kaupungista. Tämän välin taitaa hetkessä bussilla (tai esim. polkupyörällä). Täällä sijaitsee Lapad Beach.

Tässä 3 poimintaa Lapadista:

Halpa, mutta hyvä

K-apartments on pieni ja edullinen huoneistohotelli. Vain muutaman minuutin kävely Lapad Beachille, samoin bussipysäkki (josta pääset vanhaan kaupunkiin) ja ostoskeskus aivan paikan läheisyydessä.

>> Katso halvin hinta K Apartmentsille

3 tähden hotelli uima-altaalla

Hotel Aquarius on myöskin hyvillä tonteilla n. 350 metrin päässä Lapad Beachilta sekä sen 3 km vanhaan kaupunkiin. Tämän taittaa kätevästi vilkkaasti liikennöivillä paikallisbusseilla. Aquariuksen aamupalaa on myös kehuttu!

>> Katso halvin hinta Hotel Aquariukselle

4 tähden rantahotelli

Suoraan Lapad Beachin tuntumassa sijaitsee suosittu Hotel Kompas. Hienot näkymät merenpuoleisista huoneista sekä hotellissa on Spa-osasto kaikkine mukavuuksineen.

>> Katso halvin hinta Hotel Kompasille

Siinäpä muutama hotellisuositus Dubrovnikiin. Suurin osa Dubrovnikin majoituspaikoista on tällaisia huoneistotyyppisiä ratkaisuja – ja niitä on paljon. Eli mikäli olet reppureissaaja tai vaikka autoreissussa Kroatiassa, on edullisia majoituspaikkoja runsaasti saatavilla.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here