Halvat hotellit Oulussa – TOP 6 edulliset majoitukset

Nyt kotimaan matkailijat ja työmatkalaiset huomio.

Tässä artikkelissa listattuna halvat hotellit ja majoituspaikat Oulussa.

Vaikka Oulu ei ole 200 000 asukkaallaan mikään pieni kaupunki, on hotellitarjonta silti melko niukkaa. Laitetaan mukaan siis myös huoneistohotelliratkaisuja ja vielä yksi vaihtoehto Kempeleestä, mikäli olet vain ohikulkumatkalla autolla tai moottoripyörällä.

Itse asiassa, näin vuonna 2019 alkaa olemaan runsaasti tarjolla noita yksityisten ihmisten tarjoamia normaaleja asuntoja, katso vaikka Booking.comin Oulun tarjontaa, niin siellä on suunnilleen fifty-fifty, yhtä paljon hotelleja ja huoneistoja.

Niin, ja jos kaipailit Omena hotellia, se otti ja lopetti toimintansa Oulussa jo useampi vuosi sitten, mutta tilalle on tullut kuta kuinkin samalla periaatteella toimiva Forenom Aparthotel (katso kohta 2).

1. Oulun satamahotelli (apartments) – halvin hotelli Oulussa?

halpa majoitus ouluTämä halpa huoneistohotelli sopii esimerkiksi autolla liikenteessä olevalle, koska se sijaitsee hieman syrjässä, n. 4 km päässä keskustasta. Noin 2,5 km Kuusisaareen, mikäli olet kesällä menossa Qstock-festivaaleille. Myös Nallikarin ranta on kohtuu matkan päässä.

>> Katso kuvat ja varaa tästä!

 

2. Forenom Aparthotel Oulu – ydinkeskustan halvin majoitus?

Forenom Aparthotel OuluJos haluat asua edullisesti aivan ydinkeskustassa, tämä on paras valinta. Samaisessa rakennuksessa sijaitsi ennen Omena Hotelli ennen lopettamistaan Oulun maaperällä.

Alakerrassa sijaitsee Subway ja aivan kulman takana sijaitsee Oulun tuore ostoskeskus, Valkea. Eli kaikki palvelut lähellä. Respaa ei ole, eli sisäänkirjautuminen tapahtuu ovikoodien avulla.

 

3. Best Western Apollo – hyvä sijainti

edullinen hotelli ouluJos kaipaat kunnon ketjuhotellia, jossa on ”oikea” respa ja aamupala saatavilla, tsekkaa Best Western Apollo. Sijainti on myös hyvä aivan keskustan tuntumassa – helppo saapua rautatieasemalta. Lähistöllä myös paljon edullisia ravintoloita ja ydinkeskustaan kävelee muutamassa minuutissa.

 

4. Scandic Oulu Station (entinen Cumulus) – maksimaalista rentoutumista edulliseen hintaan

cumulus ouluSamalla seudulla kuin Best Western Apollo, eli kätevästi saavutettavissa esim. rautatieasemalta. Scandic Oulusta löytyy jopa sisäuima-allas ja 2 saunaa.

Lisäksi alakerrasta löytyy viihtyisä Hemingway’s baari, jossa voi käydä nauttimassa mallasjuomaa illan päätteeksi ennen mukavaan sänkyyn kellahtamista. Jos siis on mallasjuomien ystävä.

Lähistöllä on parkkikiekkopaikkoja sekä itse hotellista löytyy lisämaksusta oma parkkipaikka.

 

5. Oulu Hotelli Apartments – edullinen huoneistomajoitus

huoneistohotelli ouluTämä majoitusyritys tarjoaa eri asuntoja vuokralle 1 km säteellä Oulun keskustasta. Eli mikäli et kaipaa hotellin aamupaloja ja muita palveluja, voisi tämä olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi työmatkalaiselle, joka viipyy Oulussa hieman pidempään. Tai ihan vain viikonloppureissulle tulevalle, joka kaipaa edullista majoitusta. Myös saunallisia kämppiä tarjolla!

 

6. Kempeleen moottorimaja – halpa majoituspaikka Oulun läpi ajavalle

halpa majoitus oulun lähelläJos ajat pohjoisesta etelään tai toisinpäin ja haluat yöpyä suurinpiirtein Oulun korkeudella, ja halvalla, tsekkaa Kempeleen moottorimaja. Kempele sijaitsee n. 10 km Oulusta etelään. Mitään über-mukavaa majoitusta ei ole luvassa, mutta kyllä siellä reissumies ja -nainen itsensä suoristaa yhdeksi yöksi lepäämään ennen kuin jatkaa matkaa eteenpäin.

Yhteenvetoa

Siinä siis muutamat halvat hotellit ja majoituspaikat Oulusta.

Hotellitarjontaa on siis aika vähän ottaen huomioon, että kyseessä on 200 000 asukkaan kaupunki. Täten myös hinnat pysyvät korkeahkona – varsinkin noissa ”oikeissa” respalla varustetuissa hotelleissa. Mutta, kuten todettua, nykyään alkaa olemaan noita huoneistomajoituksia varsin runsaasti – niin Bookingin, Hotels.comin kuin myös Airbnb:n kautta.

Lue myös: Halvat hotellit Helsingissä: TOP 6

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here