Halvat hotellit Helsingissä – TOP 6 edulliset majoituspaikat

Tarttisko löytää majapaikka Helsingistä? Tässä artikkelissa halvat hotellit Helsingissä tarkastelussa.

Helsinki on tunnetusti aika pirun kallis paikka asua ja reissumiehen tai -naisen yöpyä. Mutta ei hätää, me listaamme ne halvimmat vaihtoehdot, joilla taloudellinen tilanteesi pysyy aisoissa.

Laitamme 6 halpaa hotellisuositusta hyvillä sijainneilla. Olit sitten työmatkalainen, jatkamassa lentokentältä ulkomaille tai muuten vain lomamatkalla Helsingissä.

TOP 6 halvat hotellit Helsingissä

HUOM. kaikissa alla mainituissa hotelleissa on ilmainen WIFI-internet-yhteys käytössä.

1. Omena Hotel Yrjönkatu – loisto sijainti

Omena Hotel on kenties halvin hotelli Helsingissä – katsoen hintaa, sijaintia ja laatua. Vastaanottoa siellä ei ole, mutta saat ovikoodin, jolla pääset hotelliin sisään ominpäin. Kätevää.

Sijainti Yrjönkadulla, eli aivan ydinkeskustassa, muutaman sadan metrin päässä Stockmannilta.

Jos kaipaat aamupalaa, tarjoaa Ravintola Kiila (Kalevankatu 1) Omena hotellin asiakkaille aamiaisen hintaan 8,50 € per henkilö.

 

2. Omena Hotel Lönnrotinkatu – 5 minuutin kävely keskustaan

Toinen Omena hotelli sijaitsee vain muutaman sadan metrin päästä tuosta Yrjönkadun Omenasta. Myös tällä Omenalla on aamiaisdiili viereisen kahvilan, Wayne’s Coffeen kanssa. Aamiainen hotellin asiakkaille 6,50 € / henkilö.

 

3. CheapSleep Hostel Helsinki – rento, ystävällinen ja edullinen hostelli

 • Sturenkatu 27, 00510 Helsinki (Vallilassa, n. 4 km keskustaan)
 • Huone alkaen 49 € / yö
 • Helppo kulkea keskustaan (ratikka) & lentokentälle (bussi)
 • Katso kuvat & varaa

Vallilassa, muutaman kilometrin keskustasta sijaitsee tämä viihtyisä ja halpa hostelli. Tästä pääset kätevästi vaikka lentokenttäbussille tai ratikalla keskustaan. Myös alakerrassa Alepa-ruokakauppa, joka on auki.

Kyseessä on siis hostelli. Tarkoittaen käytännössä sitä, että joudut jakamaan kylpyhuoneen muiden asukkaiden kanssa. Yleinen keittiö käytössä, jossa voit säästää syömiskuluissa kokkaamalla itse! Hostelleissa on ystävällinen ja kansainvälinen meininki, joten yksin reissaavakaan ei tunne oloaan yksinäiseksi.

 

4. Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi – autoilijat huomio

 • Hitsaajankatu 12, 00810 Helsinki (7 km keskustaan)
 • Ilmainen pysäköinti!
 • Aivan Herttoniemen metroaseman lähellä (josta pääset nopeasti keskustaan)
 • Katso kuvat & varaa

Huoneistohotelli hieman edempänä keskustasta. Autolla liikkuvan on mahdollista jättää auto parkkiin ja hoitaa siirtymiset keskustaan metrolla, jos siltä tuntuu. Loistavan halpa majoitus autolla saapuvalle, joka ei halua aivan keskustassa asua.

 

5. ThePark by CheapSleep – loistavat kulkuyhteydet (ja halpa)

 • Inarintie 8, Helsinki, Suomi (Vallilassa, n. 4 km keskustasta)
 • Ilmainen pysäköinti!
 • Katso kuvat & varaa

Tästä hostellista/hotellista saat 2 hengen huoneen (yleinen, jaettu kylpyhuone) alkaen alle 50 eurolla. Eli Helsingin mittareilla halpa hotelli on kyseessä. Parin sadan metrin päässä bussipysäkki, josta pääsee suoraan 615-bussilla lentokentälle. Ja samoin busseilla ja ratikoilla pääset hetkessä keskustaan (ja kävellen Kallioon syömään ja siemailemaan halpaa bisseä).

 

6. Kongressikoti Hotel – myös 3 hengen huoneita!

 • 200 metriä tuomiokirkolta, hyvä sijainti turistille
 • Hyvät arvostelut saanut, silti yksi Helsingin halvimpia hotelleja
 • Katso kuvat & varaa

Kongressikoti Hotel on kahden tähden luokituksen omaava hotelli. Sopii esimerkiksi kiireettömälle Helsinginlomailijalle.

Siinä siis hyvät ja halvat hotellit Helsingistä listattuna. Omena hotellit tarjoavat kieltämättä aika kovaa hinta/sijainti-suhdetta, mutta jos kaipaat vastaanottoa ja asiakaspalvelua mukaan, silloin kannattaa katsoa noita muita vaihtoehtoja!

PS. Jos tarvitset reissaajaystävällistä luottokorttia, hae vuosimaksuton Norwegian Visa (sen hakee muutamassa minuutissa ja se tulee postitse kotiin yleensä n. viikossa).

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here