Halpa hotelli Berliinissä – 7 edullista majoitussuositusta!

Tässä artikkelissa 7 suositusta, jos sinulla on halpa hotelli Berliinistä etsinnän alla.

Berliini on loistava kohde minibudjetin reissaajalle – onhan se yksi läntisen Euroopan halvimpia pääkaupunkeja!

Kirjoittelimme aiemmin oppaan Berliinin hotelleista ja eri kaupunginosista. Tässä jutussa puolestaan listataan ne halvat majoitusvaihtoehdot pienen budjetin reissuun.

Halvat hotellit Berliinissä – 7 suositusta hyvällä sijainnilla:

Alla olevat majoituspaikat ovat halvoista hinnoistaan huolimatta hyvillä sijainneilla varustettuja ja/tai lähellä juna/metroasemia!

Niin, ja hinnat vaihtelevat hieman sesongin ja mahdollisten tapahtumien mukaan, mutta alla olevat hotellit pitäisi olla siinä plus-miinus 50 euron tuntumassa. Katso linkeistä päivän hinnat matkustuspäivillesi.

 

Hotel Messe am Funkturm: sinulle, joka olet menossa esim. messuille messukeskukseen ja haluat yöpyä halvalla (messujen aikaan kannattaa varata ajoissa!). Tämä hotelli sijaitsee Länsi-Berliinissä Charlottenburgissa. Lähellä on S-bahn-asema, sekä bussiasema (ZOB), josta pääsee esim. Flixbussilla ja muilla halpabusseilla muualle Saksaan ja Eurooppaan. Toki kulkuyhteydet myös muualle Berliiniin ovat hyvät.

>> Katso kuvat ja varaa Hotel Messe am Funkturm

 

Hotel Kima: haluatko asua siistissä Länsi-Berliinissä ja vielä kaupungin isoimman ostoskadun läheisyydessä, Kurfürstendammissa? Silloin tutustu tähän hotelliin. Halpa hotelli, mutta saanut varsin hyvät asiakasarvostelut. Lähimmälle metroasemalle alle 500 metriä matkaa, josta pääset myös muuallekin päin Berliiniä!

>> Katso kuvat ja varaa Hotel Kima

 

BNB Brandenburg Gate: Sopii sinulle, joka haluat asua Mittessä lähellä merkittävimpiä nähtävyyksiä, kuten Brandenburgin porttia, Holokaust-muistomerkkiä, Potsdamer Platzia jne! Tämä saattaa mennä ulos tästä ”halpojen hotellien” kategoriasta, mutta kannattaa katsoa, jos täältä löytyisi matkustuspäivillesi edullisia hintoja.

>> Katso kuvat ja varaa BNB Brandenburg Gate

 

Pension I: tässä on oikeasti halpa berliiniläinen hotelli – tai majoituspaikka. Saattaa irrota jopa n. 30 euron hintaan kahden hengen huoneesta (jaetulla kylpyhuoneella). Sijainti nuorekkaassa Kreuzbergissä, jossa paljon ravintoloita ja baareja.

>> Katso kuvat ja varaa Pension I

 

Die Fabrik: sijaitsee hieman idempänä Kreuzbergiä kuin tuo yllä mainittu hotelli. Lähellä Berliinin muuria (East Side Gallerya) sekä keskellä sitä rosoisempaa ja ”coolimpaa” osaa Berliinistä. Paljon baareja, kahviloita ja ravintoloita näillä seuduilla.

>> Katso kuvat ja varaa Die Fabrik

 

Plus Berlin: ja sitten Spree-joen yli (edellisestä hotellista), eli aivan Easy Side Galleryn ja Mercedes Benz -areenan tuntumassa sijaitsee tämä edullinen hostelli/hotelli. Varsin hyvät arvostelut saanut majoituspaikka eikä hintakaan paha – alkaen n. 55 €, riippuen tietty ajankohdasta.

>> Katso kuvat ja varaa Plus Berlin

 

Easy Lodges Berlin: nyt mökki-ihmiset huomio. Neuköllnissä, Tempelhofin lentokenttäpuiston ja Hasenheiden puiston välimaastossa sijaitsee tällainen pieni puumökkikylä, jossa hinnat ovat alkaen reilun 30 € per yö. Pihalla myös grillausmahdollisuudet ja muuta erähenkistä tunnelmaa. Sijainti silti vain n. 500 metrin päässä Boddinstraße (U8) -metroasemalta.

>> Katso kuvat ja varaa

Loppukommentti

Kun etsit halpaa hotellia Berliinistä, kannattanee vain vältellä kalliihkoja Mitteä, Alexanderplatzia ja Potsdamer Platzin tienoota. Nämä ovat muutenkin hieman kolkkoja toimistorakennusalueita ja/tai turistialueita, joten sitä ”oikeaa” Berliiniä näet muissa kaupunginosissa.

PS. Jos tarvitset reissaajaystävällistä luottokorttia, hae vuosimaksuton Norwegian Visa (sen hakee muutamassa minuutissa ja se tulee postitse kotiin yleensä n. viikossa).

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here