Paras Hotelli Helsinki
Kuva: Clarion Hotel Helsinki (kts. kohta 2)

Tässä artikkelissa selvitellään mikä on paras hotelli Helsingissä vuonna 2019. Jokaisella on toki omat mielipiteensä parhaasta, mutta laitamme kylkeen vielä perustelut kenelle mikäkin hotelli sopii.

Helsinki on melko kompakti kaupunki ja suurin osa näistä paremman luokan hotelleista sijaitsee keskustan alueella.

Mutta löytyy valikoimaa myös väljemmiltä vesiltä keskustan ulkopuolelta sekä esimerkiksi laivasatamien tuntumasta.

Oli tarpeesi mikä tahansa, tässä niitä Helsingin parhaimpia hotelleja:

1. Kämp – luksusta aivan ydinkeskustassa

Helsingin kallein hotelli?Kuta kuinkin kaikkien superstarojen yöpymispaikkana Helsingissä toimii Kämp, joka sijaitsee aivan Esplanadin puiston vieressä. Tämä on kenties se paras hotelli Helsingin keskustassa. Samalla myös kallein hotelli.

Tästä on lyhyt kävelymatka joka paikkaan ja alakerran terassilla voi istuskella ja katsoa kadun vilinää.

>> Varaa Kämp tästä!

 

2. Clarion Hotel Helsinki – kaupungin korkein hotelli Jätkäsaaressa

helsinki hotelli clarionTämä 2016 lopulla avattu 4 tähden hotelli hohtaa uutuuttaan.

Sijainti on Jätkäsaaressa, lähellä Ruoholahden metroasemaa sekä aivan Länsiterminaalin vieressä. Eli esimerkiksi jos olet lähdössä Tallinnaan tai Pietariin, tulet todennäköisesti starttaamaan matkasi Länsiterminaalista.

Keskustaan, esim. Stockmannille on n. 2 km kävely- tai pyörämatka, mutta metrollakin pääsee hetkessä ytimeen.

Hotelli koostuu kahdesta 16-kerroksisesta tornirakennuksesta, joissa toisessa on Skyroom drinkkibaari todella huikeilla maisemilla kaupungin ylle.

>> Varaa Clarion Hotel tästä!

 

3. Hilton Helsinki Kalastajatorppa – nautintoa luonnon rauhassa

Hilton Kalastajatorppa HelsinkiJos haluat pois kaupungin hälinästä, mutta silti asua hienosti, tutustu Hilton Kalastajatorppaan. Voit kesällä nauttia illallista hienossa vesistömaisemassa hotellin terassilla tai rauhallisista rannoista.

Keskustaan pääset 400 metrin päässä sijaitsevalta ratikkapysäkiltä vajaassa 30 minuutissa ja paikan päällä on myös ilmaisia (ja maksullisia) pysäköintipaikkoja hotellin asukkaille, mikäli ei halua autollaan lähteä ajamaan aivan ydinkeskustan hotelleihin.

>> Varaa Hilton tästä!

 

4. Hotel F6 – paras hotelli Helsingissä?

Helsingin paras hotelli?Lähes täyden kympin asiakasarvostelut saanut Hotel F6 on tasokas 4 tähden hotelli Fabianinkadulla, vain n. 100 metrin päässä Esplanadinpuistosta.

Pääset aivan hetkessä kävellen kaupungin ostospaikoille, Espan puistoon ja kauppatorille. Mutta hotellin sijainti on sopivasti hieman hiljaisemmalla kadulla.

Tarjolla myös erittäin hyväksi kehuttu aamiainen. Kesällä myös sisäpiha on rento paikka istuskeluun ja pääset hetkessä myös Espan puisto

>> Varaa Hotel F6 tästä!.

 

5. Radisson Blu Plaza Hotel – tyylikäs hotelli rautatientorilla

paras hotelli helsingin keskustassaAivan rautatientorilla sijaitsee tämä ylellinen Radisson Blu Plaza Hotel. Ei ole sisustaltaan mitään perus-harmaata Ikeaa, vaan tässä hotellissa on särmää.

Kävelet nopeasti esimerkiksi kasinolle, rautatieasemalle sekä kaupungin palveluihin. Lisäksi esimerkiksi lentokenttäbussi starttaa aivan lähistöltä, mikäli olet lentokentälle suuntaamassa.

>> Varaa Radisson tästä!

 

6. Glo Hotel Kluuvi – ydinkeskustassa

Glo hotelli helsinkiTämä hotelli sijaitsee aivan Kämpin lähellä, Kluuvikadulla. Aivan kivenheiton päässä Aleksanterinkadun ostospaikoista sekä kaupungin ravintoloista ja baareista. Kävelet myös rautatieasemalle hetkessä.

Itse hotelli tarjoaa kaikki perusmukavuudet persoonallisella sisustuksella. Myös erittäin hyväksi kehuttu aamupala saatavilla.

>> Varaa Glo Hotel Kluuvi Hotels tästä

 

7. Scandic Simonkenttä – Kampin keskuksessa shoppailujen äärellä

Scandic simonkenttäTässä vielä yksi hyvä vaihtoehto hienolla sijainnilla. Scandic Simonkenttä on 4 tähden hotelli kaikilla mukavuuksilla – löytyy mm. kuntosali ja sauna.

Aivan kulman takana on Kampin keskus ostosmahdollisuuksineen ja josta pääsee metroon ja bussiterminaaliin. Lisäksi rautatieasemalle kävelee hetkessä ja muihinkin keskustan kohteisiin.

>> Varaa Scandic Simonkenttä tästä!.

Yhteenvetoa + loppuvinkit

Siinä siis Helsingin parhaat hotellit tuossa suurinpiirtein 200+ euron hintaluokassa. On siis aika lailla mielipidekysymys, mikä on se paras hotelli Helsingissä – joku arvostaa vanhan ajan glamouria, joku modernia isoikkunaista tornitaloa. Joku luonnon rauhaa, ja toinen keskustan vilskettä. Mutta, kaikille löytyy kaikkea.

PS. jos tarvitset vuosimaksutonta luottokorttia (0 € juoksevat kulut, jos et laita ostoksia luotolle ja korolliselle maksuajalle), hae reissaajan luottokortti Bank Norwegianilta: BankNorwegian.fi/Luottokortti.

PPS. yksi poiminta vielä: jos ei ole rahasta pulaa ja haluat mukavan kattohuoneiston omalla saunalla ja parvekkeella, tutustu Rivoli Jardin Hotelliin – sijaitsee Kaartinkaupungissa, Esplanadin puiston kupeessa (vastapäätä Kämp hotellia).

Mitä mieltä Helsingin parhaista hotelleista? Laita kommenttia ja kokemuksia tuohon alapuolelle.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here