Ulkomaanmatka osamaksulla? 5 matkatoimistoa, josta lomamatka osamaksulla!

lomamatka osamaksullaOnko aikeissa ostaa lomamatka osamaksulla?

Tässä artikkelissa listaamme paikat, josta on mahdollista ostaa se haaveilemasi ulkomaanmatka osamaksulla.

Ei väliä oletko maksamassa matkan takaisin parin viikon tai parin vuoden päästä – netistä löytyy kyllä keinot rahoittaa lomamatka, mikäli vain luottotiedot ovat kunnossa.

Tässä siis 5 suosituinta matkatoimistoa, jotka tarjoavat osamaksua + artikkelin lopulla vielä vinkit omatoimisen matkan rahoittamiseen osamaksulla (lainarahalla).

Top 5 suosituimmat matkatoimistot ostaa ulkomaanmatka osamaksulla

Teimme katsausta Googlen hakuliikenteeseen katsoen mitkä ovat ne suosituimmat matkatoimistot Suomessa, jotka tarjoavat lomamatkoja osamaksulla.

Tässä viiden kärki ja tiivistetysti millaista osamaksua he myymiinsä matkoihin tarjoavat:

1. Aurinkomatkat – osamaksu 3 kk – 2 vuoden maksuajalla

Aurinkomatkat vaikuttaa edelleen olevan se Suomen suosituin matkatoimisto, joka tarjoaa osamaksua vaihtoehtona. Tarjolla on rantalomia, kaupunkilomia, perhelomia, ryhmämatkoja sun muuta. Aurinkomatkat tarjoaa yhteistyössä Svea Ekonomin kanssa osamaksumahdollisuutta matkan maksamiseen. Siinä maksuaikaa on joko 3, 6, 12 tai 24 kuukautta eli varsin monipuolisesti voi asettaa laina-ajan. Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias ja luottotietojen pitää olla puhtoiset.

2. Tjäreborg (Nordean tarjoama Nettiluotto)

Tjäreborg on toinen erittäin suosittu matkatoimisto, jossa on mahdollista maksaa lomamatka osamaksulla. Voit yksinkertaisesti varata matkasi heidän nettisivuiltaan ja valita maksuvaihtoehdoksi Nettiluoton. Se on tehty yhteistyössä Nordea-pankin kanssa ja siinä lainan määrä voi olla 200 ja 10 000 euron välillä. Takaisinmaksuaika on 6 kuukaudesta jopa 7 vuoteen – riippuen kuinka iso lainattava summa on. Lainahakemuksen voi tehdä suoraan siinä, kun maksaa matkansa Tjäreborgin ostoskorissa ja saat lainapäätöksen yleensä jopa minuuttien sisällä. Ikäraja on Nettiluotossa 23 vuotta!

3. TUI (myöskin Nettiluotto)

TUI, joka tunnettiin Suomessa ennen nimellä Finnmatkat, on saksalaistaustainen, massiivisen iso matkatoimisto. Heillä on myöskin tähän Nordean tarjoamaan Nettiluottoon perustuva maksuvaihtoehto. Sama juttu, eli lainan määrä voi olla jopa 10 000 euroon asti ja maksuaikaa jopa 7 vuoteen asti. Varaat vain TUI:n nettisivuilta matkan ja valitset maksuvaihtoehdoksi Nettiluoton.

4. Apollomatkat (ei kovin hyviä osamaksuvaihtoehtoja)

Apollomatkat tarjoaa mahdollisuutta maksaa lomamatkan osissa – jopa ilman mitään kuluja ja korkoja. Mutta. Tällöin matkan pitää kuitenkin olla kokonaisuudessaan maksettuna 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Havaintojemme mukaan pitkän ajan maksutavalla varustettua osamaksua ei ole tarjolla Apollomatkoilla. Lisäksi lentoja, jotka tapahtuvat reittikoneilla, ei ole mahdollista maksaa osamaksulla Apollomatkojen kautta.

Eli Apollo ei ole suosiostaan huolimatta aivan niin hyvä paikka maksaa matkaa osamaksulla.

5. Matkapörssi – lomamatka osamaksulla jopa 36 kk maksuajalla

Matkapörssi on melko suosittu matkatoimisto, joka tarjoaa mm. rantalomia ja kaupunkilomia. Kyseessä on paljon pienempi yritys kuin yllä mainitut, mutta täysin asiallinen matkatoimisto on kyseessä. Matkapörssi tarjoaa kahta erilaista tapaa ostaa ulkomaanmatka osamaksulla:

Lasku, jossa 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa:

Jos sinun pitäisi juuri nyt varata matka, mutta tilipäivä on vasta viikon tai kahden päässä, kannattaa hyödyntää Matkapörssin laskullamaksumahdollisuus. Siinä on 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Matkapörssi Erämaksu:

Vaihtoehtoisesti siellä on tarjolla osamaksu, jolla voi maksaa ostoksensa. Siihen voi valita takaisinmaksuajaksi joko 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta. Ikäraja on 21.

Lomamatka osamaksulla matkatoimistosta VS. erikseen lainaa hakien?

Jos ET ole ostamassa pakettimatkaa jostain isosta matkatoimistosta, hae yksinkertaisesti lainaa ja osta sitten itse ”omalla rahalla” lennot, hotellit ja muut menot mitä matkaan liittyy. Se on se yksinkertaisin tapa hoitaa homma.

Sinun ei tosin kannata nostaa pikavippiä ihan mistä tahansa lainapalvelusta, koska osassa niistä on todella isot korot ja kulut. Tässä hyödyllisiä linkkejä liittyen lainan hakemiseen matkaa varten:

  • Pikalainat pitkällä maksuajalla (Top-9 -listaus) – kun aikeissa on nostaa vähintään n. 1000 euron laina ja maksaa takaisin kuukausien tai vuosien päästä
  • Ilmainen laina (Top-7 listaus) – kun tarvitset vain lyhytaikaisen (14-60 päivää) lainan, hyödynnä markkinoilla olevat ilmaiset lainat!

Näissä netin lainapalveluissa ei kysellä mihin käyttöön rahat tulevat. Kunhan vain luottotiedot ovat kunnossa, ja täytät muut perusvaatimukset, niin laina kyllä lohkeaa varsin nopeasti.

Yhteenveto

Tänä päivänä on varsin yleistä ostaa lomamatka osamaksulla. Lisäksi se on tehty varsin helpoksi. Sen kuin vain valitsee matkaa varatessa osamaksun tai käy erikseen nostamassa lainan jostain netin lainapalvelusta.

Tosin, korot ja kuluthan näissä juoksevat, eli jos sinulla on tilanne se, että tarvitset vain lyhytaikaisen lainan, kannattaa hyödyntää nuo netin ilmaiset lainat. Niissä ideana on siis se, että kun uusi asiakas tutustuu kyseiseen palveluun, saa hän sen ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi. Mutta jos et käytä palvelua enää sen jälkeen, ei sinulle koidu siitä mitään kuluja.

Millaisia kokemuksia osamaksulla maksetuista lomamatkoista? Mistä löysit parhaan tai huonoimman diilin? Jaa vinkkisi alla olevassa kommenttiosiossa.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here