Halvat hotellit Turussa – TOP 7 edulliset majoituspaikat

Mistä löytyvät halvat hotellit Turussa? Tai ylipäätään majoituspaikat (huoneistot sun muut)?

Olit sitten laivareissuun lähdössä, loma- tai työmatkalle menossa, on Turussa suomalaiseksi kaupungiksi varsin hyvin halpoja majoituksia tarjolla.

Laitoimme listaten edullisemman tason majoituspaikkoja hieman vinkaten sen mukaan millä asialla kaupungissa mahdollisesti olet. Eli oletko autolla vai saavutko julkisilla, oletko lomalla vai työasioissa ja sitä rataa.

Tässä poimintamme:

1. Omena Hotel Turku – hyvä sijainti ja halpa hinta!

Omena Hotellit jakavat hieman tunteita. Osa tykkää, kun huoneet ovat moderneja ja perussiistejä sekä sisäänkirjautuminen hoituu kätevästi tekstiviestitse saatavan ovikoodin avulla.

Mutta toiset eivät tykkää Omena-ketjusta juuri näiden syiden takia – respaa kun ei ole, eikä henkilökohtaista palvelua ole saatavilla ja huoneet vaikuttavat ketjuhotellimaisen kolkoilta. Asiakaspalveluunkin soittaminen maksaa rahaa. Mutta juuri näistä syistä se on niin halpa!

Sijainti aivan ydinkeskustassa. Aamiaista kaipaava voi siis suunnata lähistöllä sijaitseviin kahviloihin tai ravintoloihin.


2. Hesehotelli – halpa majoitus esim. bussilla saapuvalle

Hesburgerin pyörittämä Hesehotelli on todella laadukas hotelli hintaansa nähden. Myös isoja huoneita tarjolla esim. perheille.

Sijaitsee aivan linja-autoaseman vieressä, joten bussilla saapuvat löytävät sen kätevästi. Laivalle menevät pääsevät samaiselta asemalta bussilla suoraan satamaan, joka sijaitsee n. 4 km päässä. Maksullinen pysäköinti saatavilla hotellista omalla autolla saapuville. Myös aamupala saatavilla lisämaksusta sekä alakerrassa oleva Hesburger tarjoilee ruokaa lähes vuorokauden ympäri.


3. Laivahostel S/S Bore – erikoisempi lomamajoitus edullisesti

Halpaa majoitusta tarjoaa myös Laivahostel S/S Bore. Sijaitsee aivan Turun linnan ja sataman lähellä – hieman edempänä keskustasta siis. Erikoisempaa ja tunnelmallisempaa (mutta myös halpaa) majoitusta etsivän kannattaa katsastaa tämä. Myös jonkinlainen aamupala saatavilla samaan hintaan!

Erikoisuutena myös aamusauna kello 6-10 välisenä aikana. Pysäköinti on ilmainen, mutta on rajallinen ja vaatii parkkikiekon käyttöä.


4. Inn 22 – kodikas ja edullinen majoituspaikka (myös 1 hengen huoneita!)

Inn 22 sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Kupittaan juna-asemalta, noin 3 km keskustaan ja n. 6 km Turun satamaan. Ilmainen pysäköinti tarjolla omalla autolla saapuville.

Huoneita on 1-4 hengelle ja hinnat ovat alkaen vain n. 40 € per yö yhden hengen huoneesta. Jotkut voivat tosin kokea miinuksena sen, että huoneissa ei ole kylpyhuoneita, vaan ne on jaettu muiden asukkaiden kanssa. Myös yhteinen keittiö käytössä sekä saunomismahdollisuus.


5. Hotel Helmi – hyvällä aamiaisella varustettu edullinen hotelli

Oletko sinäkin niitä ihmisiä, joka haluaa hotellissa yöpyessään kunnon pekoni-muna -aamiaisen ja siihen kylkeen vielä muut herkut ja kahvit?

Katsasta siinä tapauksessa Hotel Helmi; se on kohtuuhintainen hotelli hyvällä sijainnilla Turun keskustassa, jossa on myös laadukas aamupala tarjolla. Todella hyvän hinta/laatu-suhteen omaava edullinen hotelli:


6. Ruissalo Spa Hotel – edullinen kylpylähotelli luonnon rauhassa

Jos sinun ei ole pakko asua aivan keskustan välittömässä läheisyydessä ja kaipaat kuntosalia, saunaa ja uimismahdollisuutta, tutustu Ruissalo Spa Hotelliin. Sijaitsee n. 12 km päässä Turun keskustasta ja n. 10 km Turun satamaan.

Tässä hotellissa on todella paljon mukavuuksia ja aktiviteettimahdollisuuksia hintaansa nähden; sisäuima-altaita, saunoja ja kuntosali. Kesällä polkupyöränvuokrausmahdollisuus ja talvella suksi- ja lumikenkävuokrausta.


7. Edullinen huoneistomajoitus Turussa löytyy näin:

Nykyään hotellivarauskoneista ja Airbnb:stä löytyy runsaasti yksityisten tai pienten yritysten tarjoamia huoneistomajoituksia. Pari vuotta sitten – kun tämä artikkeli alunperin koostettiin – ei esimerkiksi Booking.comista löytynyt juurikaan huoneistoja. Tänä päivänä, 2019, on esimerkiksi Bookingissa Turun kohdalla jo enemmän huoneistoja kuin hotelleja:

turku majoitus
Kuvakaappaus Booking.comista

Niissä on siis hieman kodikkaampi meininki, kun on yleensä täysin varusteltu keittiö ja jopa pesukoneet sun muut. Mutta miinuksena toki vastaanoton / henkilökunnan puute paikan päällä majoituspaikassa. Osa tykkää osa ei. Katso Turun edulliset huoneistot Booking.comista.


Loppusanoja

Siinäpä muutamat halvat hotellit ja majoituspaikat Turkuun matkaavalle.

Jos etsit pidempiaikaista majoitusta, esimerkiksi työn johdosta, silloin kannattaa katsoa myös esimerkiksi Tori.fi:n vuokra-asuntotarjontaa. Tai sitten katsoa Facebookista Turun vuokra-asuntoryhmiä.

Mutta, pääasiassa se majoitus pitäisi löytyä kätävimmin joko Bookingin, Hotels.comin tai Airbnb kautta.

Millaisia kokemuksia sinulla Turun majoituspaikoista? Kommentoi tuohon alapuolelle jotain aiheeseen liittyvää.

PS. jos tarvitset vuosimaksutonta luottokorttia (0 € juoksevat kulut, jos et osta luotolle), hae ”reissaajan luottokortti” Bank Norwegianilta: BankNorwegian.fi/Luottokortti.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here