Halvat hotellit Tampereella – TOP 7 pienen budjetin majoituspaikat

Missä yöpyä edullisesti Tampereella? Tässä artikkelissa halvat hotellit Tampereelta listattuna.

Tampereelta löytyy niin ”respattomia ovikoodihotelleja”, normaaleilla palveluilla varustettuja oikeita hotelleja kuin myös hostelleja ja huoneistomajoituksia.

Tässä 7 suositustamme halpoihin majoituksiin:

1. Omena Hotel Tampere – hyvä sijainti ydinkeskustassa

Jos et pane pahaksesi kirjautua ovikoodilla ilman hotellin vastaanottoa, on Omena Hotel aika varma valinta, kun etsit halpaa hotellia Tampereella. Omena on yleensä hyvällä paikalla – niin myös Tampereella: pari sataa metriä rautatieasemalta, aivan Stockmann-tavaratalon vieressä. 2 hengen huone irtoaa tyypillisesti n. 60 € hintaan.

Pysäköintiä ei ole tarjolla hotellin puolesta. Autoilevan kannattaa katsoa esim. seuraavaa hotellia.

2. Hotelli Ville – halpa majoitus autoilevalle

Tässä saattaapi olla Tampereen halvin hotelli. Saat 2 hengen huoneen jopa alle 60 eurolla. Kyseessä siisti hotelli, jossa ilmainen WIFI ja taulu-TV tarjoamassa viihdettä illaksi ennen vaakatasoon asettumista.

Ilmainen pysäköinti. Sijainti reilun 2 km päässä Tampereen rautatieasemalta.

3. Hotelli Iltatähti – ydinkeskustan halvin hotelli?

Aivan Hämeenkadun kulmilla, eli esimerkiksi yöelämään on vain kivenheiton tai lyhyen ryömimismatkan päässä. Halvimmissa huoneissa ei ole omaa kylpyhuonetta, vaan se on huoneen ulkopuolella, jaettuna muiden asukkaiden kanssa. Hieman kalliimmissa huoneissa on omat kylppärit.

4. Forenom Koski Tampere – respaton, edullinen hotelli

Forenom on lähtenyt kilpailemaan Omena Hotellia vastaan samanlaisella respattomalla, ovikoodilla sisään -henkisellä sisäänkirjautumisella. Eli saat check in -päivänä tekstiviestillä ovikoodin, jolla pääset kirjautumaan omin päin sisään.

Sijainti Forenomilla on myöskin loistava aivan ydinkeskustassa, Hämeenkadulla. Autoilevan on siis hankalampaa löytää parkkia.

5. Hotelli Mango – aamupalalla varustettua halpaa majoitusta!

Mango sopii esimerkiksi autolla saapuvalle; ilmainen pysäköinti ja hotellin sijainti vajaa pari kilometriä keskustasta. Tarjolla myös asiakasarvosteluissa kehuttu aamupala. Jos etsit edullista hotellia ja aamupala on tärkeä päiväsi käynnistämisessä, sitten ei muuta kuin Mangoon.

6. Helppo Hotelli Apartments Tampere – myös perheille

Tässä edullinen huoneistohotellimainen ratkaisu, mikäli et tarvitse aamupalaa tai muita tyypillisiä hotellin palveluja. Helppo Hotelli vuokraa huoneistoja 1-4 henkilölle. Hyvä ratkaisu, mikäli keittiöllä varustetussa huoneistossa yöpyminen kuulostaa hyvälle.

7. Holiday Inn Tampere – ”kunnon” ketjuhotelli kaikilla mukavuuksilla

Mikäli budjettia kestää hieman venyttää, keskustassa sijaitseva Holiday Inn tarjoaa täyden palvelun hotellikokemusta. Erittäin herkulliseksi kehuttu aamupala, kuntosali ja sauna takaavat miellyttävän startin uuteen päivään.

Sijainti kätevästi 300 metriä rautatieasemalta, samoin lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin.

Siinäpä muutamat halvat hotellit Tampereen matkailijalle. Jos ei löytynyt sopivaa, kaikki Tampereen hotellit löydät tämän linkin kautta.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here