Halvat hotellit Tallinnassa – TOP 7 pienen budjetin majoituspaikat

Tallinnaan pääsee edullisesti laivalla, mutta entäs majoitus? Tässä artikkelissa 5 suositusta, kun tavoitteenasi on löytää halpa hotelli Tallinnassa.

Edullisimmin majoitut hostellissa, mutta myös ”oikeita” hotelleja löytyy alkaen vain noin 20 € / yö -hintaan.

Suurin osa Tallinnan hotelleista sijoittuu 50-100 € hintakategoriaan, mutta alle 50 € / yö -budjetillakin valikoimaa on runsaasti.

Tässä 7 hotellisuositusta halvoista hotelleista alle 50 €/yö:

Kaikissa hotelleissa on ilmainen WIFI!

1. Center Hotel – Tallinnan halvin hotelli?

Todella edullinen hotelli aivan keskustan tuntumassa. Sijaitsee noin 750 metrin päässä Viru hotellista ja vanhan kaupungin sisäänkäynniltä. Laivasatamaan sama matka, eli noin 750 metriä. Löytyy myös 3 ja 4 hengen huoneita sinkkusängyillä, eli soveltuu hyvin esim. kaveriporukoille. Myös aamupala tarjolla lisämaksusta!

> Katso päivän halvin hinta Center Hoteliin

 

2. Olevi Residents

Hyvä sijainti, vanhankaupungin laidalla. Myös satama on kävelyetäisyyden päässä, ellei kovin isoja matkatavaroita tai juomatuliaisia roiku käsivarsilla. Etäisyys satamaan n. 1,2 km. Itse hotelli tarjoaa huoneita alkaen vain noin 30 € per yö. Myös hyvä aamupala tarjolla varsin kohtuullista lisämaksua vastaan.

> Katso päivän halvin hinta Olevi Residentsiin

3. Gotthard Residents – loistava hinta/laatu-suhde

Gotthard Residents on erittäin halpa (mutta hyvä) hotelli, joka sijaitsee hienossa ja vanhassa rakennuksessa vanhan kaupungin laidalla. Reilu 0,5 km vanhaan kaupunkiin ja noin 1 km laivasatamaan, eli myös kävellen pärjää! Erittäin hyvät pisteet hotellivarauspalveluissa saanut tämä hotelli – ottaen huomioon, että huoneiden hinnat ovat alkaen vain n. 30 € / yö.

> Katso päivän halvin hinta Gotthardiin

4. St Olav Hotel – Tallinnan halvin 4 tähden hotelli?

Vanha rakennus, jossa sisustus myös antiikinhenkinen. Huoneet kuitenkin moderneja taulu-TV:ineen päivineen. Sijainti aivan vanhankaupungin tuntumassa, jonne palaa yöelämästä vahvemmassakin humalassa sujuvasti. Tähän hintaan et taida halvempaa 4 tähden hotellia Tallinnasta löytää.

> Katso päivän halvin hinta St. Olav Hoteliin

5. Rixwell Old Town Hotel

Vuonna 2013 rempattu Rixwell Old Town Hotel on perusvarma ja halpa hotelli Tallinnassa. 3 tähden asumus, jossa 2 hengen huoneen saa alkaen n. 40 € / yö – sisältäen aamupalan! Kannattaa katsoa tarjoukset alla olevasta linkistä, jotta saat aamupalan samaan hintaan. Sijainniltaan loistava aivan vanhankaupungin tuntumassa.

> Katso päivän halvin hinta Rixwell Old Town Hoteliin

6. Tallinn Cityport Hotel – hotelli sataman vierestä

Tämä halpa hotelli sijaitsee aivan laivasatamassa, ja siellä on saatavilla myös ilmainen pysäköinti hotellin asiakkaille. Tästä 3 tähden hotellista löytyy myös sauna sekä viihtyisä kahvila ja terassi (nättejä kesäpäiviä varten). Myös vanhaan kaupunkiin kävelet noin 15 minuutissa. 2 hengen huone irtoaa tästä hotellista vajaan 50 € hintaan per yö.

> Katso päivän halvin hinta Cityport Hoteliin

7. Braavo Spa Hotel – halvin kylpylähotelli Tallinnassa?

Braavo on varsin kohtuuhintainen – tuurilla saat sen juuri tuohon 50 € / yö hintaan. Löytyy sauna, kuntosali, erilaisia uima- ja porealtaita. Treeni- ja spa-keskus on auki 6-22 joka päivä, joten päivän saa virkeästi käyntiin tai illalla kaupungilla kiertelyn jälkeen on mukava lähteä lillumaan kylpylän puolelle.

> Katso päivän halvin hinta Braavoon

Yhteenveto

Tallinnan hintataso on siis varsin kohtuullinen ja siellä saa varsin halvalla jopa hyviä kylpylähotelleja. Ja mikä parasta, yleensä halvatkin hotellit ovat kävelymatkan päässä satamasta ja vanhasta kaupungista!

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here