Halvat hotellit Lontoossa – 7 suositusta hyvällä sijainnilla

Lontoo on kallis kaupunki, mutta tämän artikkelin tarkoituksena on löytää hyvällä sijainnilla varustetut halvat hotellit Lontoossa.

Lontoo on myös melko laaja kaupunki ja mitään varsinaista yhtä keskustaa ei ole – täten tullet liikkumaan paljon julkisilla kulkuneuvoilla.

Listasimme 7 halpaa hotellia (alkaen n. 50-60 € per yö) hyvällä – tai ainakin OK sijainnilla. Tarkoittaen yleensä sitä, että metro- tai bussiasemalle on lyhyt matka ja että ympäristöstä löytyy palveluja.

Kannattaa tosin muistaa, että hintataso Lontoossa on kova eikä halvalla saa kovin hyvää; huoneet ovat usein pieniä ja varsin vaatimattomia.

Victorian alue tarjoaa paljon edullisia majoituksia melko lähellä tunnetuimpia nähtävyyksiä (Buckingham Palace, Big Ben..) ensimmäiset 3 hotellia Victoriasta:

1. Hotel Enrico – halpa ja hyvä sijainti (myös 1 hengen huoneita)

Enrico on Bed & Breakfast -henkinen hotelli Victoriassa. 2 hengen huone aamupalan kera irtoaa halvimmillaan alle 60 eurolla per yö. Myös 1 hengen huoneita tarjolla halvalla mikäli jaettu kylpyhuone ei ole sinulle ongelma. Victoria-asemalle vain n. 500 metrin kävelymatka!

 

2. easyHotel Victoria

easyHotel Victoria on easyJet-lentoyhtiön omistama ketjuhotelli sijaitsee niinikään Victoriassa, varsin hyvällä paikalla, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Victoria-asemalta.

Huoneet ovat pieniä ja karuhkoja, mutta kyllä siellä tottunut reissaaja yöpyy.

 

3. Vegas Hotel – kävelymatka Big Benille ja Buckinghamin palatsille

Vegas Hotel on melko siisti majoituspaikka hintaisekseen. Myös taulu-TV tarjoamassa hieman modernimpaa mukavuutta. Sijainti myöskin lähellä Victorian asemaa. Näiltä tonteilta on ihan kohtuullinen kävelymatka esim. Big Benille (vajaa 2 km) ja Buckinghamin palatsille alle 1 km.

 

4. Linden House – Hyde Parkin lähellä

Linden House Hotel sijaitsee n. 500 metrin päässä Hyde Parkista. Samoin Oxford Streetin shoppailuparatiisiin on noin 15 minuutin kävelymatka. Paddingtonin metroasema lähellä sekä ympäristössä on paljon pikaruokapaikkoja, jossa syö edullisesti. Mannermainen aamupala saatavilla.

 

5. The Paramount Hotel – siisti asumus Kensingtonissa

The Paramount Hotel sijaitsee Kensingtonissa, joka on budjettimatkailijalle varsin hyvä alue asua. Saat rahallesi huomattavasti enemmän vastinetta kuin lähempänä keskustaa.

Tästä hotellista on vain n. 300 metrin kävelymatka Earl’s Court -metroasemalle. Lisäksi hotellin ympäristöstä löytyy mukavasti palveluja; kauppoja, ravintoloita ja baareja. Hotellista löytyy 2 ja 1 hengen huoneita alkaen hintaluokassa 50-60 € per yö.

 

6. Manor Hotel – toinen edullinen hotelli Kensingtonissa

Manor Hotel on niinikään Kensingtonissa sijaitseva majoituspaikka, joka tarjoaa hyvää hinta-/laatusuhdetta. Rauhallinen sijainti, mutta silti vain muutaman minuutin kävelymatka Earl’s Court metroasemalle. Ympäristössä myös kahviloita, pubeja ja kauppoja. Perus aamupala kahveineen tarjolla!

 

7. Gower House – kävelymatka Oxford Streetille ja SoHoon

Tältä alueelta on vaikea löytää edullista majoitusta, mutta Gower House on Lontoon asteikolla varsin halpa. Piccadilly Circus -asemalle on n. 1,6 km ja Oxford Streetille pääset ostoksille kävelemällä reilun 1 km. Tämän alueen hotellit menevät nopeasti, joten kannattaa varata ajoissa, mikäli haluat asua näin keskeisillä tonteilla.

Siinä siis muutamat halvat hotellit Lontoosta. Olet saattanut huomata, että asiakasarvostelut ovat kaikissa hotelleissa heikohkot. Yksinkertaisesti tuossa alle 100 € / yö -hintaluokassa on aika vaikea saada kovin hienoa majoitusta Lontoossa.

Jos budjettisi kestää yli 100 € / yö -hotellit, sitten valikoima laajenee entisestään.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here