Halpa hotelli Riikassa – tässä 7 edullista majoitusta

Latvian pääkaupunki Riika, on lyhyen lennon tai automatkan päässä sijaitseva ryyppäyskohde korkeakulttuurillinen, pohjolan Pariisiksikin nimetty matkakohde.

Oli reissumotiivisi mikä tahansa, tämän artikkelin tarkoituksena on löytää sinulle halpa hotelli Riikasta.

Riikan hintataso on varsin edullinen – niin syömisten, juomisten kuin asumisenkin suhteen.

Voit saada perushyvän 2 hengen hotellihuoneen alkaen reilun 20 € / yö. Ja jos haluat kylpylähotellin, ei sekään vie keskivertopalkansaajaa konkurssiin.

Tässä halpoja hotelleja Riikaan:

1. Hotelli Linovo – hämmentävän halpa 3 tähden hotelli

Sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella – n. 3 km päässä vanhasta kaupungista. Tästä hotellista saatat saada huoneen jopa alle 20 € hintaan – riippuen milloin olet matkustamassa Riikaan. Sopii loistavasti autoilijalle, sillä hotellissa on turvallinen sisäpihan parkkipaikka.

> Katso kuvat & varaa Linovo

2. Rixwell Old Riga Palace Hotel – erittäin halpa 4 tähden hotelli loistosijainnilla

Kuten todettua, Riikassa on pienen budjetin reissaajallakin varaa hienompaan hotelliin. Rixwell Old Riga sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Tässä vanhan ajan tyylisessä hotellissa on modernisoidut huoneet kaikilla mukavuuksilla. Hotellissa on pienimuotoinen spa/wellness-keskus, jossa myös sauna! Jos olet kesällä liikenteessä, on hotellissa myös viihtyisä terassi oluen ja muiden virvokkeiden nauttimiseen.

> Katso kuvat ja varaa Rixwell Old Riga Palace Hotel

3. RigaApartment Gertruda – huoneistohotelli alle 20 € yö!

Riiassa on paljon huoneistohotelleja, joten laitetaan yksi sellainenkin listalle. Tässä huoneistossa on lyömätön hinta/laatu-suhde ja sesongin ulkopuolella hinta voi olla jopa alle 20 euroa per yö. Sijainti hieman turistikohteiden ulkopuolella – n. 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Rauhallinen paikka, josta pitäisi löytyä myös parkkipaikka huoneiston edestä.

> Katso kuvat ja varaa RigaApartment Gertruda

4. Kolonna Hotel Brigita – loistosijainti vanhassakaupungissa

Tässä hyvä ja halpa hotelli, mikäli haluat asua aivan Riian vanhassakaupungissa. Eikä hintakaan ole paha. Tästä 3 tähden hotellista saat huoneen alkaen noin 30 euroon per yö. He ovat myös saaneet hyviä arvosteluita hotellinvarauspalveluissa. Löytyy 1 ja 2 hengen huoneita sekä myös perhehuoneita.

> Katso kuvat ja varaa Kolonna Hotel Brigita

5. Konventa Seta – toinen hyvä ja halpa hotelli vanhassakaupungissa

On nämä edullisia nämä Riian hotellit, ei voi muuta sanoa. Valikoimaa tuossa 30+ euroa per yö -hintaluokassa on runsaasti. Perusvarmoja 3 tähden hotelleja on runsaasti. Konventa Seta on yksi tällainen – loistavat asiakasarvostelut saanut hotelli vanhassakaupungissa, eli lyhyt matka nähtävyyksien äärelle!

> Katso kuvat ja varaa Konventa Seta

6. Mosaic Hotel – siisti hotelli alkaen vain 25 € / yö!

Mosaic Hotellilta tulee reilun 1 km kävely vanhaankaupunkiin, mutta jos etsit halpaa hotellia Riiasta, kannattaa vilkaista Mosaic. Erittäin hyvät asiakasarvostelut saanut hotelli, joten hinta/laatu-suhde on mitä parhain. Hotellin sisäpihalla myös pysäköintimahdollisuus (lisämaksusta).

> Katso kuvat ja varaa Mosaic Hotel

7. Wellton-ketjun spa-hotellit – luksusta pieneen hintaan

Talvi on kolkko ja kylmä Riiassakin. Mikset siis hyödyntäisi Riian halpaa hintatasoa ja varaisi mukavan kylpylähotellin. Kannattaa katsoa Wellton-ketjun kylpylähotelleja: Wellton Centrum Hotel & SPA ja Wellton Riga Hotel & SPA. Hinnat näissä ovat alkaen vain noin 50-60 €. Kaupan päälle vielä hyvät sijainnit keskustassa.

Riiassa on todella paljon edullisia hotelleja. Mikäli olet autolla liikenteessä, kannattaa vain ottaa turvallisella parkkipaikalla varustettu hotelli, niin auto ei siirry paikallisen mafian omistukseen.

PS. Jos tarvitset reissaajaystävällistä luottokorttia, hae vuosimaksuton Norwegian Visa (sen hakee muutamassa minuutissa ja se tulee postitse kotiin yleensä n. viikossa).

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here