Halpa hotelli Oslosta: tässä 5 edullista majoituspaikkaa

Onko Norjasta mahdollista löytää jotain edullistakin? Tässä artikkelissa yritetään löytää sinulle halpa hotelli Oslosta.

Norja on siis törkeän kallis maa, mutta kyllä sinne voi reissun tehdä kohtuu hinnalla. Norwegian lentää edullisesti ja ruokaa ja juomaa saa vatsaansa, kun hieman välttelee kalleimpia paikkoja.

Majoitukseen saa varata hieman enemmän rahaa kuin keskiverto-eurooppalaisessa matkakohteessa, mutta kyllä Oslosta yllättävän halpojakin hotelleja löytää:

1. Citybox Oslo – hyvä ja halpa hotelli Oslon ytimessä

Citybox on automaattisella check inillä ja -outilla varustettu hotelli hyvällä sijainnilla, vain 250 metrin päässä päärautatieasemalta, eli varsinkin ostospaikat ja muut palvelut ovat aivan lähellä.

Hotelli on siisti ja moderni, ja huoneita on monipuolisesti joko 1, 2 tai 4 hengelle. Huoneissa toimii ilmainen WIFI. Aamupalaa ei ole tarjolla, mutta lähellä on paljon ravintoloita ja kahviloita!

 

2. Smarthotel Oslo – moderni ja edullinen hotelli (+ siisti kattoterassi)

Smarthotel Oslo on erittäin pätevä 3 tähden hotelli ja Oslon mittapuulla varsin kohtuu hintainen. Sijaitsee noin 700 metrin päässä Karl Johans gate -ostoskadulta ja aivan kulman takana on raitiovaunupysäkki ja Rema 1000 -ruokakauppa.

Hotellissa on hieno kattoterassi, jossa on kesällä mukava istuskella vaikkapa hotellin aamupalaa nauttien (joka maksaa erikseen ostettuna 12 €). Ilmainen WIFI myös huoneissa.

 

3. Oslo Vandrerhjem Haraldsheim – rauhallinen sijainti (sis. aamupalan)

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, josta pääsee keskustaan kätevästi esim. ratikalla. Pihalla on viihtyisä grillaus- ja ajanviettoalue ja puisto vieressä. Mukava paikka viettää rauhallista kesäiltaa ulkona parin suosikkijuoman kanssa. Varsin hyväksi kehuttu aamupala sisältyy hintaan. Tarkennuksena siis: tämän budjetin majoituspaikkaan suhteutettuna hyvä aamupala, eli ei kannata aivan 4-5 tähden pekoni-kananmuna-buffet-aamiaisia odottaa.

 

4. Comfort Hotel Xpress Youngstorget – laadukas, mutta edullinen (myös kuntosali!)

Comfort Hotel Xpress Youngstorget on varsin tyylikäs ja moderni, mutta silti oslolaisittain halpa hotelli. Tässä majoituspaikassa on yleisiä tiloja, jossa on erilaisia ajanviettopelejä, jääkaappi ja myös ilmaista kahvia. Eli varsin hyvä paikka myös yksinmatkaavalle, joka kaipaa hieman sosiaalisempaa ympäristöä hotelliltaan.

Tässä hotellissa on myös käsipainoilla varustettu kuntosali, eli ennen yöelämään lähtöä voit ottaa pienen pumpin päälle. Myös kattoterassi löytyy, jossa on mukava viettää lämmintä kesäpäivää tai muuten vain käydä imemässä raikasta ilmaa tupakanfiltterin läpi.

 

5. Central City Apartments – Shared – Oslon halvin majoitus?

Jos etsit sitä ultimaattisesti halvinta majoitusta Oslosta, kannattaa tutustua Central City Apartmentsiin. Hieman etäämpänä ydinkeskustasta, mutta Tøyen -metroasema on aivan vieressä, josta pääsee n. 5 minuutissa päärautatieasemalle.

Pienenä miinuksena monille saattaa olla se, että kylpyhuone on jaettu muiden asukkaiden kanssa. Mutta, tämän ansiosta hinta on saatu puristettua jopa alle 60 euroon. Aamupala on saatavilla, mutta se maksaa extraa huimat 17 euroa per henkilö.

Ja näin. Siinäpä muutamat halvat hotellit Osloon. Jos etsit jotain vielä edullisempaa, kannattaa katsoa myös Airbnb:n tarjontaa.

PS. Jos tarvitset reissaajaystävällistä luottokorttia, hae vuosimaksuton Norwegian Visa (sen hakee muutamassa minuutissa ja se tulee postitse kotiin yleensä n. viikossa).

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here