Trevor Byron

Saimme haastatteluun uuden elokuvalajin pioneerityötä tekevän Trevor Byronin. Mistä tällaisessa piilo/tosi-tv-formaatista oikein on kyse? Otetaan selvää.

Byron on suomalaiset ja henkiset amerikkalaiset sukujuuret omaava, media-alan moniottelija.

Suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi innovatiivisia turvakamera-asennuksia sekä videotuotantoa tarjoavan yrityksensä Boob Boinkin toimesta sekä antaessaan kasvot narsismin myönteistä työtä tekevän yhdistyksen keulakuvana.

Hän on mullistanut mediabisneksen omalla leffagenrellään, jossa ikään kuin vahingossa taltioiduista videoista muodostetaan editoituja kokonaisuuksia.

Mitä kuuluu, Trevor?

Ei tässä mitään, juuri saatiin tuorein leffa purkkiin viime yönä. Vielä on edessä editti, eli laitellaan videoklipit järjestykseen, niin päästään nauttimaan valmiista produktiosta.

Mistä sait idean piilotositeeveen tekemiseen?

Täytyy sanoa, että se lähti siinä vaiheessa, kun huomasin kuinka halukkaita näyttelijät olivat lähtemään studiolle. Oli tosi hienoa huomata, kuinka ennakkoluulottomia he olivat – supportti kentällä oli siis mieletöntä.

Mediassa on arvuuteltu, että kuvaus tapahtuisi salaa. Onko kyseessä salakuvaaminen?

Ei missään nimessä. Sain maailmanluokan oppia videohommiin jo Göteborgin vuosina mentoriltani, Pedrolta. Kyseessä ei missään nimessä ole salakuvaaminen, vaan näyttelijät ovat itse syyllistyneet tällaiseen pieneen rikokseen mennessään valvotulle alueelle. Mutta olen anteeksiantavaa tyyppiä – en ilmoita heistä poliisille.

Puhutaan hieman tästä viimeisimmästä mediamylläkästä – huhujen mukaan sinua syytetään seksin salakuvaamisesta. Miltä nämä syytökset tuntuvat?

Omm.. minusta on erittäin järkyttävää nähdä kuinka paljon pahaa nämä ihmiset haluavat minulle. Jokaisen ihmisen perusoikeuksiin kuuluu videovalvonta omassa asunnossa – tapahtui se sitten otsaan kiinnitetyllä GoPro-kameralla, kirjan välissä olevalla yöpöytäkameralla tai sitten saniteettitiloihin asennetulla IP44-kosteusluokituksella olevalla kameralla. Mielestäni oli näyttelijöiden vika, etteivät he huomanneet kameroita.

Miten tästä eteenpäin? Millaista videotuotantoa on tulevaisuudessa luvassa?

Tällä hetkellä Suomessa tilanne näyttelijämarkkinoilla on laatunsa puolesta hieman heikentynyt, mutta olen ajatellut lähteä haistelemaan leffa-alan tuulia maailmalle.

Otetaan lopuksi vielä kissa pöydälle; monien psykologiaopintoja käymättömienkin ihmisten narsistitutka on hakannut rajoitinta vasten mediaselittelyjesi perusteella. Itse psykologithan eivät tällaiseen luonnollisesti oikein etänä voi ottaa kantaa. Mitä mieltä narsismista?

No nykyäänhän ei tartte kun laittaa pari selfietä Instagramiin, niin on narsisti. Minua käy sääliksi tällaisia keittiödiagnooseja latelevat ihmiset. Nämä ihmiset ovat kaikki numero kakkosia. Heidät valittiin viimeisenä liikuntatunnin sählyjoukkueeseen ja he olivat aina kakkosvaihtoehtoja työpaikkoihin ja varasijalla oppilaitoksiin. Todella harmittavaa nähdä tällaista toimintaa. Jään odottamaan koko Suomen kansalta anteeksipyyntöä.

Kiitos Trevor Byron haastattelusta!

Disclaimer: haastateltavan nimi ja vastaukset muutettu. Artikkeli on kirjoitettu tehden tutkimusta ”newsjackingista” sekä Googlen hakuliikenteestä. Ehkä tulevaisuudessa myös lakiteknisenä case-esimerkkinä, mikäli paljastuu, että Trevor Byron on sattumalta oikea henkilö eikä halua nimensä esiintyvän tällaisessa fiktiivisessä haastattelussa.

2 KOMMENTIT

  1. Kiitos Trevor haastattelusta. Saatiin vihdoin luu kurkkuun kaikille kateellisille suomalaisille, jotka katkeruuttaan yrittävät painaa Axl:ia alas. Tiedän ihmisen joka voi varmistaa, että Trevor on OIKEA ihminen ja tämän ihmisen todenperäisyyden voi taas vahvistaa eräs toinen ihminen, jonka todenperäisyyden voi vahvistaa eräs toinen. Olisiko jo aika lopettaa Axl:n ajojahti ja pyytää häneltä anteeksi?

  2. Kiitos avautumisesta, Mr. Byron. Tästä ei tule hyvä päivä; aktiivisuusrannekkeeni osa höyrystyi ja lakkasi toimimasta yleisen uimahallin saunassa. Minä niin mieleni pahoitin. Uimahallin henkilökunta saannee syytteet pahan tahtomisesta minulle.

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here